Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Dediğiniz küfürler yerli kısımda olsa gerek, işe yarar bir şey yoksa girmeyin sizde. Mecbur kalmadıkça hiç bir sitenin forumuna girecek vaktim yok. İnternetin kötü taraflarından birine denk gelmişsiniz. Liselilerin günahı yok kastedilen davranışları yapmak için anaokul diploması bile gerekmez. Hangi maksatla paylaşılıp gereksiz bir rezillik olmuş resmi göremedim. Benim dediğim fake ödeme linki aşağıda. Admin 28'ine kadar bekleyin dediyse neden ödeme yapsın? Mecburen o zamana kadar bekleyeceğiz.

mesut

Alıntı yapılan: nükhet - 23 Ağustos 2014, 06:30:53
Probuxun forumu bence liselilerle dolu, terbiyeden yoksun aile terbiyesi almamış kişiler, sitede bayanlar olduğunu bildikleri halde hiç utanmaları yok
Tabi herkesi kastetmiyorum tenzih ederim yanlış anlaşılmasın, Birde Mesut top forumdan  banlanınca iyice zıvanadan çıktılar, mesut hoca onların hakkından iyi geliyordu.
Dün gece f....  isimli kullanıcı utanmadan fake bir ödeme kanıtını yabancı forumda paylaştı, sonrada ordaki insanlara sazan dedi, asıl sazan kendisi , ya ENDER HOCAM bir el atın nolur şu probuxa

Probux foruma yazamıyorum ama yazılanların hepsini okuyorum ve gerçekten forum zıvanadan çıktı (bazılarını tenzih ediyorum) bu konuda size katılıyorum Nükhet hanım... :)

Ben yokken bile benim hakkımda yazıp çizenleride Allah'a havale ediyorum...

Şu 28 Ağustos gelsede işimize gücümüze baksak... Devam mı? tamam mı?

hakanatik01

Aynı kişiden bahsediyorsanız alay edeyim derken alay edilir duruma düşmüş ama o yahu :))

Adamlar iyi dalga geçmiş forum bilgilerini kapadatydı iyiydi ah şu türk aklımız işte :P her iş yarım :PP (gyk)

actionmanisherooftheworld

bu site hala scam sitelere taşınmamış mı hayret. Probuxun yaptığının 10 da birini başka bi site yapsa saniyede taşınırdı.

hakanatik01

Alıntı yapılan: actionmanisherooftheworld - 23 Ağustos 2014, 17:58:51
bu site hala scam sitelere taşınmamış mı hayret. Probuxun yaptığının 10 da birini başka bi site yapsa saniyede taşınırdı.
Örnekl verebilirmisin bir tane ? yada yazılanları okumanda fayda var ayın 28ine kadar süre istedi o zaman kadar bekleniyor aynı olaylar fusebux-zapbux(ayın 31i)  içinde geçerli durum neatclixlerde bu durumdaydı süre isteyen adminlere o süre veriliyor bekleyin bakalım biraz daha ;)

Fusebuxtada aynı yaklaşımın vardı önerilmeyenleri haketmiyor v.s. diyordun durumu ortada onuda scama mı atalım yani :P  kişiye göre değil çoğunluğa bakılıp haraket ediliyor sitelerin yerleri için ki bunlar çokta önemli konular değil birinin scam olması yada olmaması kişinin vereceği karar scam sitelerden ödeme alanlar bile var bknz.quickbux - bilal abi ;)

enderege

Alıntı yapılan: nükhet - 23 Ağustos 2014, 06:30:53
ya ENDER HOCAM bir el atın nolur şu probuxa

Bence artık müdahale etmeye değmez. Herkes bir ukela, bilmiş. İşlerine gelen cevap vermelisin ki yaranasın. Yoksa tuuu kaka oluyorsun. Ben artık girmiyorum.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

youshes12

Alıntı yapılan: enderege - 23 Ağustos 2014, 22:51:49
Bence artık müdahale etmeye değmez. Herkes bir ukela, bilmiş. İşlerine gelen cevap vermelisin ki yaranasın. Yoksa tuuu kaka oluyorsun. Ben artık girmiyorum.
girmemekle en güzelini yapıyorsun.

neon

İnşallah yarın Forumun ''Ödeme Kanıtları'' bölümünde Probux Ödemeleri patlaması yaşanır. :P  :)

bilge8408

Bilgi amaçlı yazıyorum;
Clixsense yönetimi ve modlarının ortak kararı sonucunda Probux ve türevleri (Zapbux,Fusebux) kara listeye alınmıştır. Yani direkt link olarak Clixsense aracılığıyla reklamları verilemeyecek artık.

neon

Bide 28 Ağustos masalı uydurdu admin. (d)  Tezgâha geldik.(d)