Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

magnumrox3

Siteyi artık bu bölümden kaldırmalıyız probux admini ortalıkta yok.

sopcastsports

Moderatörün mesajı var, Admin ile görüşmüş saat 18-22 arası update olacağı söylenmiş.. Ne kadar doğru bilemem

nukhet

Sabah bir açıklama yapmıştı burda

Calyente

Ben açıklama yapacağını düşünüyorum. Ama Balance hesapları yüksek olan üyeleri nasıl finansa edecek.. ?

6il9in

Fena sarsılıyor probux  :)

Probux scam olursa veya olduğu gün aynı tarz site açan alır gider başını  :D

omar33

Alıntı yapılan: bilqin - 28 Ağustos 2014, 18:19:17
Fena sarsılıyor probux  :)

Probux scam olursa veya olduğu gün aynı tarz site açan alır gider başını  :D

Fusebux  var probuxa benzer ama onda da durum karışık  bu ayın sonunda belli olacak herşey.Eğer admin kaçmaz da devam ederse köşeyi döner.Probuxun üyeleri aynen fuseye akar...

6il9in

Alıntı yapılan: omar33 - 28 Ağustos 2014, 18:51:24
Fusebux  var probuxa benzer ama onda da durum karışık  bu ayın sonunda belli olacak herşey.Eğer admin kaçmaz da devam ederse köşeyi döner.Probuxun üyeleri aynen fuseye akar...

Fusebux ve zapbux zaten probux un muadili gibi. Her sorun 3 de aynı zamanlarda oluyor. Ben zaten fusebux ve zapbux da Goldenim ama 2 aydan fazladır tıklamıyorum. Belkide hesabım askıya bile alınmıştır..  :)

omar33

Alıntı yapılan: bilqin - 28 Ağustos 2014, 18:57:00
Fusebux ve zapbux zaten probux un muadili gibi. Her sorun 3 de aynı zamanlarda oluyor. Ben zaten fusebux ve zapbux da Goldenim ama 2 aydan fazladır tıklamıyorum. Belkide hesabım askıya bile alınmıştır..  :)

Proda ref tıklarım 1-1,20 arasıydı sorunlar başlayınca 50 refte bırakmıştım .Fusede bu ayın sonundaki indirimde golden alacaktım ama hal böyle olunca ortada kaldım.İyiki fuse sıkıntı yaşamadan 2-3 gün önce 15 dolar toplamda 19 dolar çekim yaptım ama 1 dolar zarardayım :)

paragelsinde

evet arkadaşlar probux durum hakkında bilgi olan var mı

site açmıyor bende....

sopcastsports

Alıntı yapılan: paragelsinde - 28 Ağustos 2014, 21:02:22
evet arkadaşlar probux durum hakkında bilgi olan var mı

site açmıyor bende....

Sanıyorum güncellemeler yapılıyor. Tabii umuyorum :)