Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Alıntı yapılan: nouma26 - 28 Aralık 2012, 10:31:38
1-2 gun gecsın oyle bak Gökhan.Senin aldıgın saatten hesaplarsan saglıklı olmaz.Sıtedekı reset saatıne gore toplam tıklarını ref sayına bölünce avg cıkar...

ozmn daha reset saatine var sanırım. 1-2 tk edyim bakalım. teşekkürler abi. :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 28 Aralık 2012, 09:27:20
Hayırlı olsun @enderege :)

DR olmadan mı girdiniz golden'a. Elisa hoca izin verdi mi DR'siz girmenize  :g

Allahtan fernando nun değil site (d) de reflerden de kazanılıyor çok şükür (d)
Dalmadan bilemedik tabii ki.. En azından şimdilik iyi....

Alıntı yapılan: bekeli - 28 Aralık 2012, 10:08:01
Elisa hocanın verdiği istatistiklere göre yetiyor da artıyorlar da.
Ama böyle devam edecekler mi bakalım.
Takipteyiz..

İlk haftada kendi maliyetini çıkarttı zaten bekeli.. Bundan sonra yatsa bile kazandırdı zaten. O yüzden istikrarsız refler gönderilebilir de.
1 haftada aylık kiralarını getiriyorlar çünki.
Birden bire düşmez zaten avg ler hiçbir yerde.. Olsa olsa önce bir 10 güne maliye çıkarmaya falan döner.

Bakalım, ben de biraz düşmesini bekliyorum ama henüz pek bir hareket yok...

Alıntı yapılan: gokovic - 28 Aralık 2012, 10:24:25
DÜn gündüz saat 11 civarlarında 100 RR aldım. yani yarım saat 1 saat içinde tam 1 gün olcak. Şuan 202 RR tıklaması var. Şimdi benim avg nedir. bu rakam iyimi acaba.

24 saat hesabıyla kendini yorma hiç gokovic...

Bir tek ilk günün belirsizliğini sineye çek... Sonra stats sayfasında her gün ne tıklamışlar ona göre avg belirle...
Sabah 5 te reset... 1 tam server gününde ne tıklamışlarsa, ona göre avg hesaplamak daha doğru. ;)

gokovic

peki hocam bugunu pas geçiyom ozmn. yarın bi hesap çıkarırız.  :y

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Aralık 2012, 11:02:16
Allahtan fernando nun değil site (d) de reflerden de kazanılıyor çok şükür (d)
Dalmadan bilemedik tabii ki.. En azından şimdilik iyi....

İlk haftada kendi maliyetini çıkarttı zaten bekeli.. Bundan sonra yatsa bile kazandırdı zaten. O yüzden istikrarsız refler gönderilebilir de.
1 haftada aylık kiralarını getiriyorlar çünki.
Birden bire düşmez zaten avg ler hiçbir yerde.. Olsa olsa önce bir 10 güne maliye çıkarmaya falan döner.

Bakalım, ben de biraz düşmesini bekliyorum ama henüz pek bir hareket yok...

Hocam,

DR'siz dalmamızı mı öneriyorsunuz  :)

Valla gaza gelip alıcam şimdi golden'ı. Öncesinde 200 ref ..

Şaka bir yana, biraz daha sabredeyim ben. Sizin dediklerinize göre çok iyi bir kazanç var. Bu sitenin ne kadar ayakta kalacağını da sorgulatıyor.. Kaçan balık da büyük olur ama en azından cebimden değil de kazandıklarımdan harcama yoluna gideyim şimdilik.
Payza'da biriken ilk 20 dolarla 100 ref kiralıcam ilk planda..

tolgacan86

valla bende gaza geldim.. elisa hocam önce refleri mi almak lazım golden iken alınması pahalılaşıyor mu öyle bir durum var mı :) ???

ElisaMcCline

Yaa arkadaşlar..
Ben de çok eski değilim ki.. gelmeyin üstüme :) hatalı bir önerme yapmaktan çekinirim...

Şimdi önce durumu izah edelim...
Henüz sitenin rüştünü ispat konusu tüm bunların dışında bir konu. .... Ona herkes kendi karar verecek.
Ben girmeye niyeti bozanlar için bilgi verebilirim ancak. Niyetiniz ile ilgili tesir ediyorum farkındayım ama bu bilgileri vermezsem de nereden bileceksiniz.
Sitenin yarına açılıp açılmayacağı, kaç ay ya da kaç gün gideceği sorgusunu siz yapmalısınız...

Şimdi, bundan sonraki bilgiler, ben girmek istiyorum kardeşim diyenler için:

Arkadaşlar avg ler çok iyi, evet beni de arada huzursuz ediyor ama, balance a bakınca da hemen geçiyor o huzursuzluk :D
Stats bilgisini bunları hesaplayabilelim diye veriyorum zaten...

0,6666 avg refi kurtarırken, gelen avg leri bunun neredeyse 3 katı gidiyor..
Hadi ufak bir stabilizasyon ile 1.67 civarı ortalama çıkarsalar bu da 2.5 katı demek.
Bu durumda 20$a aldığınız her 100 lük paket, ay sonunda 50$ geri getirecek demek.

Evet bilemediğimiz kısım şu; bu ne kadar süre böyle devam eder...
bilmiyorum ama, böyle giderse, ay sonunda golden parasını da, 200refin parasını da çıkarmış olacağım neredeyse :)

Harcama --> 63$ golden + 40$ 200 ref --> 103$
1 ay sonunda 2 adet 100 lük refin 1.67 ortalama ile giderlerse hesaba bıraktığı para 100$

Bu risk alınır mı ? Heh işte o da sizin kararınız :D
bol bol task yapıp bu süreyi düşürebilecekler için, tüm bu hesaplar daha da kolay hale gelebilir ;)

Ve tekrar hatırlatıyorum.. Siteye girip girmeme kararı sizin kararınız.. girecek olanlar için de hesap bu ...

enderege

İyi dilekler için teşekkürler arkadaşlar. AVG bende o kadar aman aman değil (1.50 civarı). Standartken 100 ref aldım. Ortalama avg ile 100 ref bana ancak ayda 3$ gibi kazandırıyordu. golden ile standart ref avg lerinin değişmediğini elisa hocadan öğrenince golden almanın daha mantıklı olacağını  düşündüm.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Bu hafta internetim sürekli gidip gelmekte doğal olarakta yazdığım mesajların çoğunu 2.ci hatta 3. kez yazdığım oldu
ama burayı kontrol etmeyi unutmuşum çok çok özür dilerimm Ender hocam Afffola
Yeni üyeliğiniz hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar dilerim..

enderege

Alıntı yapılan: ikose - 28 Aralık 2012, 18:40:53
Bu hafta internetim sürekli gidip gelmekte doğal olarakta yazdığım mesajların çoğunu 2.ci hatta 3. kez yazdığım oldu
ama burayı kontrol etmeyi unutmuşum çok çok özür dilerimm Ender hocam Afffola
Yeni üyeliğiniz hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar dilerim..

Ne affı ikose. Estağfurullah. Teşekkür ederim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Adminden PP ile ilgili açıklama gelmiş,
Aslında 3-4 gün oluyor ama forumu çok takip etmediğim içim yeni gördüm :)

- PayPal cashoutları 4 Ocak 2013 tarihinde açılacakmış...

- Kapatılma sebebi için ise, "çok fazla dolandırıcılık girişimi olması sebebiyle, güvenlik onarımı ve kontrolü" şeklinde bilgi verilmiş.