Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Teklifi doğru tamamlayabilmek için adam linkinize bakıp elle yazıyordur hocam. Kontrol etmek için en güzeli ref linkinizi alıp diğer tarayıcınızda deneyin, optional kısımları bende hep boş.

hakanatik01

Ben hiç anlamam  reften :)  boş kayıt olsam enderege hocanın refi olabilrimiydim diye denemedimde  onuda denemek lazım belki boş gelsede ref olarak sayardı :)
Alıntı yapılan: arshi - 18 Ocak 2013, 15:51:02
Teklifi doğru tamamlayabilmek için adam linkinize bakıp elle yazıyordur hocam. Kontrol etmek için en güzeli ref linkinizi alıp diğer tarayıcınızda deneyin, optional kısımları bende hep boş.
aynı şekilde bende yabancı forumalardan bakayım dedim birkaç kişinin linkine tıkladım gene kimin refi olmak istiyorsun diye bana sordu :)

enderege

Hoşgeldin Hakacu. Teşekkür ederim. Bende bu bizim Hakanın kullandığı nik. Hayırdır diyordum kendi kendime.  Goldeni bu hesaptan alırsın artık  :P

Sırf bende değil problem demek ki. abcb deninde başına gelmiş.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

evet arshi de de aynı problem oluyormuş hep boş geliyormuş (ki baya hesap vardır onda :P) Rekalm verirseniz diye yazayım dedim bende reklamlar boşa gidicek bu durumda elisamccline hocanın  PTSU olayı daha mantıklı sorun giderilene kadar :) aman ha bu arada refler sayılmıyor falan diye mesaj atmayın admine mazallah explobux gibi olur :P  :g :g güzel siteydi admin refler sayılmıyor bir bakalım dedi site gitti.Siz üyemiydiniz enderege hocam ?  :D :D

abcb

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Ocak 2013, 15:47:29
PTSU vermiştim.. bana ref geliyor ??? eee, nasıl oluyor peki ?

Hocam ilk sayfadaki linkinizi tıklayınca referrer kısmı boş çıkıyor  :S

arshi

Belki şöyle bir şey de olabilir, scriptin optional kısmına rumuz yazmada  bir hatası vardır ama yine de ref geliyor da olabilir. Onu üye olup denemek lazım. Eğer aceleniz yoksa 15-20 dakika sonra linkinizden yeni bir hesap açabilirim.

Hatta şimdi de açabilirim, neobuxtaymışım :D Hatta açıyorum bile :D

hakanatik01

IE sevmediğimden bir tek onda denemedim bende firefox,Chrome ve Operada da boş geliyor...

arshi

heygidihtiyar rumuzuyla üye oldum elisamccline kontrol lütfen :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: arshi - 18 Ocak 2013, 16:05:30
heygidihtiyar rumuzuyla üye oldum elisamccline kontrol lütfen :)
:D :D :D

abcb

Elisa Hocam ben sizin refiniz olduğumda linkinizden üye oldum, sorun yoktu, hatta optional kısmı görünmediği için size sormuştum, olmuşmu diye hatırlıyormusunuz
Sanırım sorun yeni başladı
İkinci hesabımı açtığımda, (İlknur'un refiyim) referrer kısmı boştu, demek ki İlknur'un hesabında da sorun var
Birkaç denemeden sonra kayıt yapabildiğim için sorun benden kaynaklandı sanmıştım