Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Mart 2013, 14:25:45
teşekkürler;
Admine raporlamıştım ben bunu kaldırmadı henüz :)

özür diliyom kaldırdık diye mesaj gelmiş çıkarmı gene bilmiyorum:)
Hello hakanatik01,

Thanks for reporting.
The advertisement has been removed.

Have a nice day.

---
Sincerely,
Mark L.
Probux Ltd.

Ben de ticket açtım, forumda da paylaşılmış... Ve onlar kaldırılmış...

Ama dediğim gibi farklı adreslerle adam reklam onayı almaya devam ediyor demekki.
Web içeriğine birkaç banner ekleyip siteye onay alıyordur. Sonra içeriği değiştirip reklama sunuyordur.
Tüm siteler adamın yani, sonu yok... :)
Bu yüzden bizim de kendimizi korumamız gerekiyor.

hakanatik01

Adamı niye banlamıyor acaba banlasa içeriği değiştiremez herhalde değil mi? Nerde site yönetimi nerde probux yöentimi bunuda probux'ın adamı :P [eliniz değmişken fernandoya da söyleyin 1kaç dolar çıkarıcaksa çıkarsın bırakırım adprize tıklamayı canımı sıkmasın benim 10-15 pointle kandırıp duruyor :P ] olarak iletiniz mail atamıcam üşendim :) görüşmek üzere gititm 15 dakika mola bana :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Mart 2013, 14:46:04
Adamı niye banlamıyor acaba banlasa içeriği değiştiremez herhalde değil mi? Nerde site yönetimi nerde probux yöentimi bunuda probux'ın adamı :P [eliniz değmişken fernandoya da söyleyin 1kaç dolar çıkarıcaksa çıkarsın bırakırım adprize tıklamayı canımı sıkmasın benim 10-15 pointle kandırıp duruyor :P ] olarak iletiniz mail atamıcam üşendim :) görüşmek üzere gititm 15 dakika mola bana :)

Farklı bir üyelik ve farklı bir site olarak reklam veriyor olabilir :) Kaçarı çok bu işin :)
sonuçta site içeriği elde ise-copypaste ile tek sayfalık bir site hazırlamak ya da içeriğini değiştirmek 1sn lik bir süreç :)

Uniquehero

oha diyorum nedir bu böyle helal olsun adama  :X :y

gokovic

djsugar

adam resmen probux'un paypalını sömürmüş resmen helal olsun adam ultiyi alıp adam hakkı olanıda almıs gözümüzü bizimde karartmamız lazım böyle
[spoiler]sonra paypal neden kesinti yapıyor :D bu kadar biri çekse bende admin yerinde olsam keserim [/spoiler]

drogba

hadi sugar karart bekliyoruz.

Uniquehero

adamın 8300 tane refi var 3800 dolar da ödeme almış  :g

djsugar

Alıntı yapılan: drogba - 09 Mart 2013, 23:00:37
hadi sugar karart bekliyoruz.
paypalımda o kadar param olsa düşünmeden karartırım güvendiğim sitelerde herşeyi yaparım neobuxda  zamanında iyi bir batış yapmıştım .

ElisaMcCline

Sonuçta o para batabilir di de..

Yok öyle beleş bal yemek :) Adam arı kovanına sokmuş elini.. bırakın da yesin ;) :y