Probux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Eylül 2012, 18:21:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 13 Mart 2013, 20:40:27
ya acaba limite gelenleremi çıkartmıyor :D:D benim 4.6 $ misal :D task felan yok

Hadi sen limite geldin. Ya biz? Bende de çıkmıyor kaç gündür task. Şuan pro da task yine yok.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Tüh  :S 5 dolara bir türlü ulaşamadın Filmsizkalma, ama bununla ilgisi olduğunu pek sanmıyorum

abcb

Alıntı yapılan: enderege - 13 Mart 2013, 20:42:22
Hadi sen limite geldin. Ya biz? Bende de çıkmıyor kaç gündür task. Şuan pro da task yine yok.

Şu anda proda zaten task yok Hocam  :) Ama öncekilere birşey diyemiyorum  :S

FilmsizKalma

Ben dün
görevler bende çıkmıyor diye ticket atmıştım Bugün sabah cevap atmıştı sağlayıcıdan kaynaklı görev olunca çıkar başka zaman yine deneyin demişti... Aynı anda arkadaşlarım probuxta task görebilirken ben göremiyorum. Bu sizin sağlayıcı kişiye özelmi davranıyor yoksa başka birşey mi var dedim.
Bu cevabı atmış
Hello FilmsizKalma,

Your friends may have accessed the Task page when tasks were available.
They are providing less tasks to make sure every task provided is done. So, they are trying to find a good number of tasks to provide.
Please, return latter and try again.

Have a nice day.

Tam çıkaramadım anlamını :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 13 Mart 2013, 20:46:36
Ben dün
görevler bende çıkmıyor diye ticket atmıştım Bugün sabah cevap atmıştı sağlayıcıdan kaynaklı görev olunca çıkar başka zaman yine deneyin demişti... Aynı anda arkadaşlarım probuxta task görebilirken ben göremiyorum. Bu sizin sağlayıcı kişiye özelmi davranıyor yoksa başka birşey mi var dedim.
Bu cevabı atmış
Hello FilmsizKalma,

Your friends may have accessed the Task page when tasks were available.
They are providing less tasks to make sure every task provided is done. So, they are trying to find a good number of tasks to provide.
Please, return latter and try again.

Have a nice day.

Tam çıkaramadım anlamını :(

Özet geçmiş aslında.. Son cümle işin özeti kıvamında :)

Have a nice day

Türkçesi: Hadi size iyi günleeeeeer :)

gokovic

Hello gokovic,

You can request assistance from our Tasks provider, CrowdFlower.
Go to Tasks here at Probux, then at the right top corner, click Help -> Get support.
Explain the situation and they will give a proper answer.

Have a nice day.

Prodan gelen cvp task için. İlginç biraz. Başka sitelerde yapabiliyorum burda o yazı cıkıyor. cf ye sorun diyor bunlarda.

Uniquehero

probux da mail adresimi kaydederken sürekli bu hatayı alıyorum payza mail adresimi kaydetmiyor bir türlü

504 Gateway Time-out neden sürekli bu hatayı alıyor olabilirim ?

paypalda ki mail adresimle aynı mail adresi olduğu için böyle bir hata veriyor olabilir mi ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Uniquehero - 14 Mart 2013, 10:42:57
probux da mail adresimi kaydederken sürekli bu hatayı alıyorum payza mail adresimi kaydetmiyor bir türlü

504 Gateway Time-out neden sürekli bu hatayı alıyor olabilirim ?

paypalda ki mail adresimle aynı mail adresi olduğu için böyle bir hata veriyor olabilir mi ?

geçici bir sorundur. Mail adreslerinin aynı olması bir sorun teşkil etmez. Biribirinden bağımsız hesaplar.

djsugar

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Mart 2013, 13:32:01
geçici bir sorundur. Mail adreslerinin aynı olması bir sorun teşkil etmez. Biribirinden bağımsız hesaplar.
yok ondan değil kullandığın tarayıcıdan kaynaklı chrome kullanıyorsan filen firefox kullan düzelir ben chrome kullanıyorumdum bendede hata veriyordu bu bilgisayarda firefox yüklü değil diğer bilgisayardan firefoxla denedim oldu o hatayı almadım.

bekeli

Kötü avg'lerden dolayı admin kendisini affettirmeye çalışıyor  (d) (d)