Payza'dan nasıl para çekilir?

Başlatan Coulers79, 22 Eylül 2012, 01:26:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atLL

Withdraw funds by bank transfer has been temporarily disabled for bank accounts in specific countries. You cannot transfer funds into the bank accounts currently linked to your Payza account.

powercan

PAYZA da birkaç farkli mail ekleyip para çekebilirmiyiz. PAYPAL da 8 tane ekleyebiliyorduk.

Dio

Alıntı yapılan: powercan - 01 Haziran 2016, 18:30:02
PAYZA da birkaç farkli mail ekleyip para çekebilirmiyiz. PAYPAL da 8 tane ekleyebiliyorduk.
tam olarak bilmiyorum ama birkaç mail eklenebildiği halde o mailler arasından sadece birini ana mail yapıp ona çekebiliyorsunuz. böyle olduğunu hatırlıyorum ama dediğim gibi emin değilim.

Elektronick

Alıntı yapılan: atLL - 31 Mayıs 2016, 14:16:25
Withdraw funds by bank transfer has been temporarily disabled for bank accounts in specific countries. You cannot transfer funds into the bank accounts currently linked to your Payza account.

Türk bankalarına para çekilemiyormu şimdi !

powercan

Alıntı yapılan: Dio - 02 Haziran 2016, 00:05:43
tam olarak bilmiyorum ama birkaç mail eklenebildiği halde o mailler arasından sadece birini ana mail yapıp ona çekebiliyorsunuz. böyle olduğunu hatırlıyorum ama dediğim gibi emin değilim.

Evet onu görüp eklemistim ama aklıma takılan eklediğimiz diğer mailler e ödeme çekebilirmiyiz?

Dio

Alıntı yapılan: powercan - 02 Haziran 2016, 02:03:35
Evet onu görüp eklemistim ama aklıma takılan eklediğimiz diğer mailler e ödeme çekebilirmiyiz?
sadece primary olan mail adresine ödeme geliyor diye biliyorum. tabi yine emin değilim :)
sayenizde payzaya girdim içerde para varmış :D

powercan

Alıntı yapılan: Dio - 02 Haziran 2016, 03:07:10
sadece primary olan mail adresine ödeme geliyor diye biliyorum. tabi yine emin değilim :)
sayenizde payzaya girdim içerde para varmış :D

Haha hocam kaç para varmış,  paylaşalım  8) ($$)

Dio

Alıntı yapılan: powercan - 02 Haziran 2016, 04:49:37
Haha hocam kaç para varmış,  paylaşalım  8) ($$)
1 küsür dolar var :m ne yapsamki onu :D

atLL

Mucahid

Başlığı görünce dayanamadım. :D

[spoiler][/spoiler]