Forum Bakım Çalışmaları

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2012, 15:39:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Tabletten girmeye çalıştığımda bana tapatalk ile ilgili bilgi geliyor ama.. Kurulum için ???

Bu arada, dün yaşanan erişim sıkıntıları tekrarlarsa, bilgi paylaşırsanız sevinirim.
Bahsettiğim üzere çalışma bize ait değildi. Devam ederse ben alternatif bir çözüm getireceğim,,, işleri bitene kadar.

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Aralık 2013, 15:51:37
Devam ederse ben alternatif bir çözüm getireceğim,,, işleri bitene kadar.
Vay Hocam Resti mi çekeceksiniz  :g

Neyse Geyik yeri değil geyik başlamadan  (yvr)

hakanatik01

Deneme ses bir ki ses ekooo :-P

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hakanatik01

denedim şimdik tapatalkta da sorun olmadı bende üstteki mesajı telefondan attım

universitely76

Evet şimdi tekrar baktım da düzelmiş :)
Bu mesajı tapatalktan gönderiyorum.
thanks @elisa long live @elisa :-D
Şu sıra imzasız'ım...

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Aralık 2013, 15:51:37
Tabletten girmeye çalıştığımda bana tapatalk ile ilgili bilgi geliyor ama.. Kurulum için ???

Bu arada, dün yaşanan erişim sıkıntıları tekrarlarsa, bilgi paylaşırsanız sevinirim.
Bahsettiğim üzere çalışma bize ait değildi. Devam ederse ben alternatif bir çözüm getireceğim,,, işleri bitene kadar.

Dün birşey yoktu da bugün gün içinde girmeye çalıştığımda çok yavaştı forum acaba dedim net hızımı :P ama dğer siteler de sorun yoktu ;Şuan da gene ara ara çok yavaşlıyor ve bazen bu hatayı alıyorum hocam;Aynı sorunu yaşayan varmıydı bilmem bugün bendeki durum buydu :)

500 Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Aralık 2013, 18:22:57
Dün birşey yoktu da bugün gün içinde girmeye çalıştığımda çok yavaştı forum acaba dedim net hızımı :P ama dğer siteler de sorun yoktu ;Şuan da gene ara ara çok yavaşlıyor ve bazen bu hatayı alıyorum hocam;Aynı sorunu yaşayan varmıydı bilmem bugün bendeki durum buydu :)

500 Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Bende de durum aynı.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ezberimsin06

bende bugun girerken baya bir zorlandim

ikose

Konuların hepsini okuyamadım, tüm gün , o kadar ağırım bu gün..
Cepten bağlanamıyorum bile :(

FilmsizKalma

sürekli hata var Elisa gezsin tozsun oh :)