Forum Bakım Çalışmaları

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2012, 15:39:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

cihan77

fkork

başımıza ne geliyorsa şu tapatalk yüzünden oluyor galiba.. tepetaklak etti siteyi...

universitely76

Tapatalk kullanılabiliyor şu an :y
Şu sıra imzasız'ım...

hakanatik01

Alıntı yapılan: fkork - 20 Mart 2014, 16:56:58
başımıza ne geliyorsa şu tapatalk yüzünden oluyor galiba.. tepetaklak etti siteyi...
:P Tapatalktan olacağını sanmam benim tahminimde forumda ehteyar sayısı arttı eeee doğal olarak bir yavaşlama ne bileyimbir böyle ammaaann beee emekli maaşımda var banane havaları :P v.s. olabiliyor.  :P (gyk)

Calyente

Bilgilendirme için teşekkürler  (a)

Coulers79

Forumun yeri mi dar, teknik sorunlardan anlamam ancak foruma yüzlerce binlerce ziyaret olsa problem olur gibi anlıyorum. O zamanda bir sorun olduğu aşikar. İdareten yüzlerce sayfası olan konular temizlenebilir. Örnek: JBP konusu hatta şarkı videoları azaltılabilir. Yeni yer derken trafik ve kapasitesi yüksek bir yerden bahsediyorsanız bu da tam hocalık bir durum. Ağanın eli tutulmaz hesabı, şimdiden kolay gelsin.   (spk)

ElisaMcCline

Sorun, gerçek ziyaretçiler ya da konu/mesaj adedi ile ilgili değil Coulers.
Gerçek olmayan, yapay olarak üretilen ziyaretler ya da yük ile ilgili.

Daha önceki sunucumuzda da gelişmeler var. Ben hızlı çözüm için yeni yer hazırlıyordum ancak çözülürse geri de dönebiliriz.
Yapılan herşeyin vakit almasının yanında, bir de duygusal karşılıkları da var.
Konuyu tamamen duygusala bağlamaya da gerek yok  (spk)

cihan77

Yapay ziyaretlerin kaynagi gorunuyormu eger gorunuyorsa o zaman .htaccess dosyasi ile engelleyebilirsiniz.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: cihan77 - 20 Mart 2014, 23:16:10
Yapay ziyaretlerin kaynagi gorunuyormu eger gorunuyorsa o zaman .htaccess dosyasi ile engelleyebilirsiniz.

Bilgimiz dahilinde, teşekkürler Cihan.
Sorun biraz daha farklı . Bu sebeple teknik detay paylaşmak istemediğimi belirttim.

Sizlerin de yardım talebinizi ve ilginizi dikkate almadığımızı düşünmemen için çok basit bir detay bilgiyi birazdan PM olarak göndereceğim.