Dollarsignup.com Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan hakanatik01, 19 Ekim 2012, 22:31:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Gözlerim yaşardı sonunda benden başka biride ödeme aldı :g geülgüle harca bende senin dediğin gibi kullanıyroum siteyi oralardan atıldımmı buraya :g clixsense, neo, rewardinggörev listene clixplanet'i de ekle nedenide baya bir yüksek veriyor artık neoda 0,03 olan göreve 0,05 verdi bende 2$ yaptım clixplanette gene yarın isterim ödemeyi bakalım :g kesintiyle aynıya gelirmi bilmem kesintisi var sitenin ama görev sevenler gözardı etmesin :g

tolgacan86

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Kasım 2012, 02:13:18
Gözlerim yaşardı sonunda benden başka biride ödeme aldı :g geülgüle harca bende senin dediğin gibi kullanıyroum siteyi oralardan atıldımmı buraya :g clixsense, neo, rewardinggörev listene clixplanet'i de ekle nedenide baya bir yüksek veriyor artık neoda 0,03 olan göreve 0,05 verdi bende 2$ yaptım clixplanette gene yarın isterim ödemeyi bakalım :g kesintiyle aynıya gelirmi bilmem kesintisi var sitenin ama görev sevenler gözardı etmesin :g

ref linkini paylaşırsan sevinirim :)

ayrıca tşkler :)

hakanatik01

Ben paylaşmayayımda konuyu bekeli açmıştı ondan üye olabilirsin. beğenirsen de sürekli kullanırsın burdan da 8$ aldım 2$[1,5 aldım birgünde :g :g]'de birikti ki o zaman görev oranları bu kadar yüksek değildi bizde şaşırdık.neo ve clixsenseden görevlerindenden kovuldunmu ilk buraya gel bence  rewardingste sen zaten yarışmadan götürürsün :g :g

ikose

Tolga atağa geçmişsin Maşallah  :)
Bu ödemende hayırlı olsun arkadaşım  :)
iyi günlerde kullanman dileğiyle  :g

hakanatik01

tolganın hükümdarlığa son vericem tasklarda :P neoda biriksin biraz çekmem hemen öyle kimin neoda parası kaldı çekivermişin hemen 2$ da :P :P  :g :g hayrılı olsun senin ödemelerde toptan :y

not:1 görevle kaçırmışım liderliği 1,40a 1,43:P

tolgacan86

hehee valla mbc felan gelince topluca çekip bankaya göndereyim dedim yoksa benim aklımdada neodakileri reklam almak için kullanmak vardı :) misal clixsensedeki $70 çekmiyorum halen :P

hayırlı ossunnnn..

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Ödemen Hayırlı Olsun Hakan  :) ($)
Güzel günlerde kullan :g

bekeli