FreeKazan.com - (SCAM )

Başlatan SdtQnrl, 11 Kasım 2018, 12:58:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SdtQnrl

(scm)

kanacali53fk

Burası da freelira ila tliranın yan sitesimi anlamadım 3 tane site oldu böyle bizim forumda biri scripti satıyor ama. Bizde açsak kazanırmıyız?

SdtQnrl

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 11 Kasım 2018, 15:15:37
Burası da freelira ila tliranın yan sitesimi anlamadım 3 tane site oldu böyle bizim forumda biri scripti satıyor ama. Bizde açsak kazanırmıyız?

Bu 3 sitede Malta yerleşimli bir Türk İhracat şirketine ait hiçbir sıkıntısı yok :) özelden cevapladım.

zavlak

kanacali53fk

Alıntı yapılan: zavlak - 11 Kasım 2018, 19:01:27
Ödeme alan varmi

Paraparala diye bir şirket ödeme almış.

Sitede referral yarışması var. Gayet kazançlı ama refsiz bir hiç.

SdtQnrl

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 12 Kasım 2018, 09:41:36
Paraparala diye bir şirket ödeme almış.

Sitede referral yarışması var. Gayet kazançlı ama refsiz bir hiç.

Paraparala.com'a bakabilirsiniz. Eğer refiniz varsa gerçekten çok yüksek miktarda kazanç elde edersiniz. Paraparalada bu sayede ödeme aldı. 50'den fazla referansları bulunuyor. %50 Referans kazancı mükemmel bir kazanç referanssız kazanmanız biraz zor.

6il9in

Konu sahibine bir sorum var. Bu grubun 3 tane sitesi var.  3 konuyada yazacağım bu soruyu. Bu siteleri açılışlarından beri takip ediyorum. Madem ödeme limiti ₺50.00, sağ üst köşeme kazandırdık yazan kısmı neden ₺50.00 ve katları artmıyor. Gün içinde sürekli takipteyim. ₺2.00 - ₺3.00 sürekli artıyor. Bana bunu birisi açıklayabilir mi ?

Birde bu "İstatistik" sekmesi altında yer alan ₺0.03-₺0.12 ödeler nasıl oluyor. Mantıklı bir yol bulamadım. :)

Bu 3 grup site gerçekten ödeme yapıyor mu.

Ödeme sekmesinde ruble sembolü görmüştüm bir ara acaba güncel ruble limitine ulaşınca mı ödüyor dicem ama bu ₺0.03-₺0.12 ödemeler aklım ermiyor.

Sırf bu siteler için online oldum uzun zamandır.

Tanıyanlara Merhaba  :D

SdtQnrl

Alıntı yapılan: blqn - 13 Kasım 2018, 00:01:56
Konu sahibine bir sorum var. Bu grubun 3 tane sitesi var.  3 konuyada yazacağım bu soruyu. Bu siteleri açılışlarından beri takip ediyorum. Madem ödeme limiti ₺50.00, sağ üst köşeme kazandırdık yazan kısmı neden ₺50.00 ve katları artmıyor. Gün içinde sürekli takipteyim. ₺2.00 - ₺3.00 sürekli artıyor. Bana bunu birisi açıklayabilir mi ?

Birde bu "İstatistik" sekmesi altında yer alan ₺0.03-₺0.12 ödeler nasıl oluyor. Mantıklı bir yol bulamadım. :)

Bu 3 grup site gerçekten ödeme yapıyor mu.

Ödeme sekmesinde ruble sembolü görmüştüm bir ara acaba güncel ruble limitine ulaşınca mı ödüyor dicem ama bu ₺0.03-₺0.12 ödemeler aklım ermiyor.

Sırf bu siteler için online oldum uzun zamandır.

Tanıyanlara Merhaba  :D

Merhaba, öncelikle bu söyleyeceklerimi sitenin kendi kurumsal sitesinde yer almaktadır. sağ üst köşede kullanıcıların toplam bakiyesi yer almaktadır. İstatistik kısmında ise kullanıcıların en son kazandığı miktarlar yer alıyor. Ruble işareti görmüş olmanızın sebebi sembolü değiştirmemiş olmalarından kaynaklanıyor. Ruble değil TL'dir. Ödemeleri yapmaktadır, Malta'da bulunan Türk ihracat şirketine bağlıdır 3'üde. Reklam kazançları Malta konumunda oldukları için oldukça yüksek o yüzden ödeme yapmama gibi bir lüksleri bulunmuyor. Freelira'dan şu anda ilk ve tek Para****** ödeme almıştır. Spoiler'de bulunuyor. Referans kazançları %50 o yüzden bu kadar kısa sürede ödeme aldılar...

[spoiler][/spoiler]

kanacali53fk

SdtQnrl

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 13 Kasım 2018, 16:49:44
Bende freelirada ödeme limitine yaklaştım

Ödemenizi aldıktan sonra eklersiniz belli olur. FreeKazan diğerlerinin 2 katı kazandırıyor.