FreeKazan.com - (SCAM )

Başlatan SdtQnrl, 11 Kasım 2018, 12:58:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kanacali53fk

SdtQnrl

SdtQnrl

Merhaba, değerli forum üyeleri kendi referanslarım arasında yarışma yapacağım. 50 TL'ye ulaşıp ödememi aldığım gün bana en çok kazandıran referansımın bana kazandırdığının %50'sini papara numarasına ödeyeceğim. Örnek vermek gerekirse referansım bana 15 tl kazandırarak en çok kazandıran referansım oldu ona 7.5 TL geri ödeme yapacağım. Sadece referanslarım için geçerlidir. Sorgulama v.b durumlar için özel mesaj gönderebilirsiniz. Hepinize bol şanslar dilerim..  +1  ($$)

SdtQnrl

Sitemizdeki kazanç hızı arttırıldı. Yani bonus almak için önceden bannera tıklamamız gerekiyordu. Şimdi ise captcha doğrulamasından sonra direk olarak bonus al butonuna basarak bonusumuzu alabiliyoruz. Herkese bol kazançlar.  (spk)

SdtQnrl

DUYURU : 18 - 25 Kasım Arası Yarışma! En Fazla Bonus Toplayana 100₺ Nakit Para Ödülü!

SdtQnrl

Şirketten Önemli Bilgilendirme! Ödemeler Yapıldı
FreeLira, FreeKazan ve TliraCoin ilk çıktığı günden beridir birçok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Dik yükselişimiz ile birlikte maalesef bizler hakkında olumsuz yorumlar yapıp, kötü ithamlarda da bulunanlar oldu. Ödeme yapmadan kısa süre sonra kapatıp gideceğimizi iddia edenlerde maalesef bir hayli fazla.

16 gündür bu yoldayız ve Google Adsense üzerinden elde ettiğimiz gelirleri sizlerle paylaşıyoruz. Henüz ödeme almadık fakat şirket bütçemizden sizlere iyi niyetimizin bir göstergesi olarak 10₺ ve üzeri kazanç sağlayan onlarca üyemize ödeme yapıldı.

Amacımız ne sizlere boş kürek sallatmak, ne de kazanmayı hedeflediğiniz 3-5 kuruşa minnet etmek değil. Hep birlikte kazanmak için buradayız. Hakkımızda söylenilenlere itibar etmememizi önemle rica ederiz.

İlk ödememizi de bu şekilde almış olduk, yaklaşık bir haftada 10₺ : https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/freekazan-odemeleri/

kanacali53fk

Freelira da 25 TL m vardı.
50 yapmak için uğraşıyordum

SdtQnrl

kanacali53fk

Sitede kimse 1000 lira ile 500 TL alamasın diye hilebazlık var sanırım.
Yarışmada 1. Nin 180 refi var gözüküyor hesabına girdim 153 refi var ve ödeme yapılmamış

SdtQnrl

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 18 Kasım 2018, 14:36:12
Sitede kimse 1000 lira ile 500 TL alamasın diye hilebazlık var sanırım.
Yarışmada 1. Nin 180 refi var gözüküyor hesabına girdim 153 refi var ve ödeme yapılmamış