Reklam Tıklayarak Aylık Sabit Kazanç

Başlatan erden57, 14 Nisan 2019, 23:12:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erden57

Arkadaşlar tekrar merhaba. Dün video yüklemesini yaptım. Bana bir iki gün müsaade ederseniz sitenin sağında solundaki kaymaları halledeyim ve adsense cevabımı beklediğim sitelere biraz odaklanayım. Pazartesi de ilk site girişini yapalım. Hep gün atıyor diye düşünmeyin videoda sebeplerini açıkladım. Saygılarımla.
fcdventures.com
nedregpt.com

mertriver1

Alıntı yapılan: erden57 - 03 Mayıs 2019, 08:46:49
Arkadaşlar tekrar merhaba. Dün video yüklemesini yaptım. Bana bir iki gün müsaade ederseniz sitenin sağında solundaki kaymaları halledeyim ve adsense cevabımı beklediğim sitelere biraz odaklanayım. Pazartesi de ilk site girişini yapalım. Hep gün atıyor diye düşünmeyin videoda sebeplerini açıkladım. Saygılarımla.

Çok açıklayıcı güzel bir video olmuş, beklediğim gibi siteleri google da organik şekilde taratıp manuel sayfada min 1dk gezinmemiz gerekiyor. Sistem senin adına kazançlı olursa ileride bu siteyi türkiye de çok kullanıcısı olan bir site haline de getirebilir. Hayırlısı olsun.

bluelabelowl

Güzel video olmuş Erden hocam :y adsense kazançları tatlı olduğu kadar bildiğin üzere banlanma ve low profile ziyaretçi kaynaklı düşük gelirler de söz konusu.
Bu yüzden gerçekten kaliteli temiz çalışan küçük bir ekip mantıklı. umarım herkes samimi bir şekilde organik katılım sağlar.  (a)  (spk)

erden57

Alıntı yapılan: mertriver1 - 03 Mayıs 2019, 09:45:27
Çok açıklayıcı güzel bir video olmuş, beklediğim gibi siteleri google da organik şekilde taratıp manuel sayfada min 1dk gezinmemiz gerekiyor. Sistem senin adına kazançlı olursa ileride bu siteyi türkiye de çok kullanıcısı olan bir site haline de getirebilir. Hayırlısı olsun.

Çok teşekkürler
fcdventures.com
nedregpt.com

erden57

Alıntı yapılan: bluelabelowl - 03 Mayıs 2019, 14:56:29
Güzel video olmuş Erden hocam :y adsense kazançları tatlı olduğu kadar bildiğin üzere banlanma ve low profile ziyaretçi kaynaklı düşük gelirler de söz konusu.
Bu yüzden gerçekten kaliteli temiz çalışan küçük bir ekip mantıklı. umarım herkes samimi bir şekilde organik katılım sağlar.  (a)  (spk)

Çok teşekkürler
fcdventures.com
nedregpt.com

YavuzKa

Alıntı yapılan: bluelabelowl - 03 Mayıs 2019, 14:56:29

Kesinlikle katılıyorum.

yerceylan

erden57

fcdventures.com
nedregpt.com

erden57

3 görev yükledim arkadaşlar bakalım bir sıkıntı çıkacak mı. Vira bismillah  (str)
fcdventures.com
nedregpt.com

smbllr424

Alıntı yapılan: erden57 - 06 Mayıs 2019, 02:03:30
3 görev yükledim arkadaşlar bakalım bir sıkıntı çıkacak mı. Vira bismillah  (str)
@erden57 hocam 1 ve 2 nolu görevleri yaptım ama 3 nolu görevde link hatası alıyorum..

anasayfa ve yan linkleri denedim hata veriyor aynı sitenin .net uzantısı cıkıyor google aramasında siz .com demişsiniz ben .com uzantılıyı ekliyorum hata veriyor, karıstırmış olabilirmisiniz

edit: .net uzantısıda hata veriyor, 3 nolu görevde eksik bişeyler var sanırım