Reklam Tıklayarak Aylık Sabit Kazanç

Başlatan erden57, 14 Nisan 2019, 23:12:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kamrey

[spoiler][/spoiler]

@erden57 hocam ben 2 gundur gorevlerı yapıyorum boyle yesıllenıyor ama bugun gırdıgımde baktım görevler yapılmadı yazıyor.

erden57

Alıntı yapılan: Kamrey - 07 Mayıs 2019, 08:56:05
[spoiler][/spoiler]

@erden57 hocam ben 2 gundur gorevlerı yapıyorum boyle yesıllenıyor ama bugun gırdıgımde baktım görevler yapılmadı yazıyor.

Evet şimdi @smbllr424 hocam söyleyince baktım akşam düzeltirim önemli olan bakiyenize yansıması. Bakiyenizde sorun yoksa diğer kısmı akşam hallederim. Sağolun geri dönüşler için.
fcdventures.com
nedregpt.com

erden57

Arkadaşlar ana konuda yaptığım düzeltme aşağıdadır.

Eğer farklı iplere sahip birden fazla cihazınız var ise kayıt olduğunuz ana hesap mail adresi sonuna 1-2 gibi numaralandırma yaparak yeni hesap açabilirsiniz. Lütfen Hesap yönetiminizi karıştırmadan doğru bir şekilde girişler yapabileceğinizi düşünüyorsanız bu yola başvurunuz. Ayrıca birden fazla hesabı olanlar sadece o hesaptaki tutar kadar talepte bulunabilir. Tüm hesaplarda biriken miktarı toplam olarak talep edemez.

Arkadaşlar bu konu önemli. Bir süre sonra ip denetim sistemi ekleyeceğim. Aynı ipden birden fazla giriş olması durumunda hesabınız içindeki bakiye ile birlikte kapatılacak. Lütfen ip/cihaz olayını gerçekleştiremiyorsanız bu yola başvurmayınız.
fcdventures.com
nedregpt.com

Magneta1234

Reis toplam 7 görev yapıldı fakat 0.6 kuruş var

erden57

Alıntı yapılan: Magneta1234 - 07 Mayıs 2019, 10:10:16
Reis toplam 7 görev yapıldı fakat 0.6 kuruş var

Dünkü zirkonyum görevi sorun çıkarmış bazılarında sanırım 0,10 kuruş borcumuz olsun  O:-) Görev yapılmamış gibi algılamış kod, şimdi onun için oynarsam başka yerde sıkıntı çıkacak diye tırsıyorum. Bir daha yaşamazsınız benzer sıkıntı.
fcdventures.com
nedregpt.com

erden57

Arkadaşlar merhabalar. Konunun ilk sayfasını kontrol etmenizi rica ederim. Kırmızı ile yazılı olan kısımlar güncelleme yaptığım bölümlerdir. İlk ve muhtemelen son referans yarışmamız da hayırlı olsun  (dns)
fcdventures.com
nedregpt.com

Kamrey

Alıntı yapılan: erden57 - 07 Mayıs 2019, 13:34:23
Arkadaşlar merhabalar. Konunun ilk sayfasını kontrol etmenizi rica ederim. Kırmızı ile yazılı olan kısımlar güncelleme yaptığım bölümlerdir. İlk ve muhtemelen son referans yarışmamız da hayırlı olsun  (dns)

@azzyldrm  kardeşim kayıt olmadıysan ref linkini atayım :)

daha 1 saat önce konustuk :D @erden57

Magneta1234

Alıntı yapılan: erden57 - 07 Mayıs 2019, 11:20:10
Dünkü zirkonyum görevi sorun çıkarmış bazılarında sanırım 0,10 kuruş borcumuz olsun  O:-) Görev yapılmamış gibi algılamış kod, şimdi onun için oynarsam başka yerde sıkıntı çıkacak diye tırsıyorum. Bir daha yaşamazsınız benzer sıkıntı.

Tamamdır dostum sistemle ilgili sorun olmaması için bildirmek istedim

azzyldrm

Alıntı yapılan: Kamrey - 07 Mayıs 2019, 13:40:43

@azzyldrm  kardeşim kayıt olmadıysan ref linkini atayım :)

daha 1 saat önce konustuk :D @erden57
Abi kayıt oldum ben ya :(

Kamrey