Reklam Tıklayarak Aylık Sabit Kazanç

Başlatan erden57, 14 Nisan 2019, 23:12:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

@erden57 hocam 5 görevide yaptım, hesaba girince hepsinede yapıldı diyor.. fakat 5. görev bakiyeye eklenmiyor..

0.6 olan bakiye 1 tl de kaldı..bilgi amaclıdır,  görev 1 ile 3 aynı site o yüzdende iki görevi tek saymış olabilir..

strenergy

Google sıralamasında çıkan link "[spoiler]https://apexlegendsdestek.com/apex-legends-sistem-gereksinimleri/[/spoiler]" olmasında rağmen göreve yazınca kabul etmiyor.

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

smbllr424

Alıntı yapılan: strenergy - 08 Mayıs 2019, 03:36:12
Google sıralamasında çıkan link "[spoiler]https://apexlegendsdestek.com/apex-legends-sistem-gereksinimleri/[/spoiler]" olmasında rağmen göreve yazınca kabul etmiyor.
@strenergy modum o görevde ana sayfa linkini kabul etmişti bende, ama kazanç hesaba yansımadı

erden57

Alıntı yapılan: smbllr424 - 08 Mayıs 2019, 01:38:21
@erden57 hocam 5 görevide yaptım, hesaba girince hepsinede yapıldı diyor.. fakat 5. görev bakiyeye eklenmiyor..

0.6 olan bakiye 1 tl de kaldı..bilgi amaclıdır,  görev 1 ile 3 aynı site o yüzdende iki görevi tek saymış olabilir..

@smbllr424  beden kaynaklı bir sıkıntı olmuş. O sitenin linklerini eklemediğim için her ne kadar sizde görev yapıldı gözükse de link geçersiz hatası sebebiyle bakiyeye yansıtmamış bot.  O:-) Kusura bakmayın hocam ilk zamanlar biraz sıkıntılar olabiliyor göremediğim.
fcdventures.com
nedregpt.com

erden57

Alıntı yapılan: strenergy - 08 Mayıs 2019, 03:36:12
Modum linkleri eklemeyi unutmuşum şu an verdiğiniz link ve anasayfa linki ekledir.
fcdventures.com
nedregpt.com

mertriver1

@erden57  Hocam girdiğim hiç bir sitede google adsense reklamı bulamadım. Diğer arkadaşlarda da durum böyle mi?

erden57

Alıntı yapılan: mertriver1 - 08 Mayıs 2019, 09:43:33
@erden57  Hocam girdiğim hiç bir sitede google adsense reklamı bulamadım. Diğer arkadaşlarda da durum böyle mi?

Merhabalar zaten şu aşamada görevkodu 1-2 için reklam tıklama görevi yok. Ancak eğer apex hariç diğerlerinde reklam gözükmüyorsa reklam engelleyicisi açık demektir. Adblock ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor.
fcdventures.com
nedregpt.com

erden57

Arkadaşlar bugün sitelerden birisinin istatistik değerleri oturum süresi 12 kişinin ortalama 35 sn. Düne göre %72,9 luk gerileme var. Lütfen zamanınız yoksa gir çık yapmayınız. Gir çık yaptığınız için 0,005krş veren yerlerde rızkınızı arayınız. Görevin hakkını veren diğer arkadaşların ve benim hakkıma girmeyiniz. Bu çalışma daha önce site olmadan forumdaki 3-4 arkadaşla denendi ve başarılı olduğu tespit ediliği için yola devam edildi. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Değerli arkadaşlar lütfen görev kodlarını unutanlar tekrar videoyu izlesin. Görev 3 dışında reklam tıklaması yapılmıyor. Bu gün 7 reklam tıklaması gözüküyor tek bir sitede. Şimdi olayı şöyle düşününüz;

Google dünya istatistiklerine göre reklam tıklama oranı tekil kullanıcı oranına göre %5 dir. Yani bir siteye 100 kişi giriyorsa 5 kişi reklama tıklar. %5 üzerine çıktığınızda google botlarının mercek altına girersiniz ve siteniz detaylı incelenir. Örnek olarak site linkleriniz sıralamadan kaldırılır ki aynı trafik var mı yok mu kontrol edilir. Belirli bir anahtar kelimeden genel arama hacminin % kaçını sizin aldığınız tespit edilir vs. gibi. Olağan dışı hareket sonucunda siteniz daha da kötüsü adsense hesabınız ömür boyu ban yer.

Ben işin geri planında tüm bu istatistiksel verilerle yola devam ediyorum ve sizin hareketlerinize göre yönlendirmeler yapıyorum. Bu yüzden görev kodunda sizden ne isteniyorsa sadece onu yapmanız önem arz ediyor.
Yoğun mesaj olayını sevmiyorum ama paylaşmak zorunda kaldım affınıza sığınıyorum. İlk ay sıkıntı çekeceğiz ama bu işi başaracağız moral bozmak yok yola devam  (spk)
fcdventures.com
nedregpt.com

Magneta1234

Tamam reis