Parodex Capital - (SCAM)

Başlatan sevtaperen, 15 Nisan 2019, 15:24:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kazimsalim

borsadan direk olarak yollamıştım siz deyince baktım evet fee düşük tuttukları için biraz geç onaylandı yalnız şöyle birşey var iki günde 1,82 dolar hesabıma yansıdı bugün 1 dolar çekim talebi yaptım hesabıma geçti yarım saate kalmadan ama sitedeki hesabımda 0,82 dolar kalması gerekirken 0,01 dolar gözüküyor neden böyle zaten küsüratlı tutar çekilmiyor

gokhane

Çekim işlemlerinde 0.0001 BTC işlem ücreti alıyor sistem. Sizin durumunuzda 0.81$=0.0001BTC olarak düşmüş hesabınızdan.

broker

odemeler ne kadar surede geliyor?

gokhane

Kazancınız her gün TR saatiyle 12:00'da hesabınıza yansıyor. Çekim talebi verdiğinizde ortalama yarım saatte ödeme yapıyorlar.

Kazimsalim

Alıntı yapılan: gokhane - 06 Ekim 2019, 00:48:24
Çekim işlemlerinde 0.0001 BTC işlem ücreti alıyor sistem. Sizin durumunuzda 0.81$=0.0001BTC olarak düşmüş hesabınızdan.

100 dolara günlük 0,91 dolar kazanırken bu işlem ücreti biraz fazla oldu btc fiyatını düşününce :D gerçi ödeme yaptığı sürece artık biriktirip toplu çekim yapıcaz

Selcuq18

Hocam site halen aktifse bir whatsapp grubu kursak az incelesek öğrensek bizde yatırım yapsak olmazmı ;)

nur1234

gokhane

Olur gayet güzel olur :) Ama daha önce böyle bir iki whatsapp grubu kurdum veya kuranlara dahil oldum malum ne kadar olmasa da düzenli takip gerekiyor grupta konuşulanlar vs ayrıca sorun yaşayanlar direkt olarak size yazıyor ve arada zaman alabilen bir durum oluyor. Şu anki işimin gün içerisindeki yoğunluğu nedeniyle böyle bir topa giremeyebilirim ama kurmak isteyen olursa gruba dahil olurum, elimden geldiğince de yardımcı olurum. :)

amirim

bence başlık yanlış şöyleki şirketin vediği paranın içinde anapara da var. dolayısıyla %27,3 kar değil anapara+kar dır.