Parodex Capital - (SCAM)

Başlatan sevtaperen, 15 Nisan 2019, 15:24:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokhane

Kurduğum guildin adı Ortaklar. Dediğim gibi guildime üye olup yatırım yapan arkadaşlardan kazandığım bonusun yarısını geri veriyorum.

Bugün aldığım ödemeyi kanıtlara ekledim.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/parodex-capital-odemeleri/new/#new

gokhane

Bir süredir konuyla ilgilenemiyordum. 2 gün önce kripto para borsalarını açmalarıyla birlikte sisteme de çeşitli yenilikler getirdiler.

Artık yatırımsız kazanç imkanı bulunuyor. Saatlik 200 satoshi kazanabilirsiniz.

Dolar bazlı kazancın yanında artık bitcoin bazlı kazanç imkanı da veriyorlar.

Yatırım planları güncellendi. Artık yatırım miktarınıza göre aylık %30 - %42 - %57 oranlarında kazanç sağlayabiliyorsunuz. Tüm yatırım planları 2 yıl kazanç sağlıyor.

Bu oranlar borsa açılışına özel 2 kat kazanç sağlayan promosyonlu oranlardır. Promosyon sonrası oranlar yarıya düşecek.

Açılan borsa anlık kripto para takas borsasıdır. Bitcoin, ethereum, litecoin, monero, dash ve usdc destekliyor. Sistemde yatırımı bulunanlar borsaya giriş yaptıktan sonra komisyonsuz işlem yapabiliyorlar.

Aldığım 514 dolarlık toplu ödemeyi kanıtlara ekledim. Ayrıca yeni gelen planlara 0.25 btc yatırım yaptım. Hepinize bol kazançlar diliyorum.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/parodex-capital-odemeleri/msg611596/#msg611596

ElisaMcCline

@gokhane

Yatırımsız kazanç ile ilgili daha fazla bilgi verebilir misiniz.
Hangi şartlarda ya da ne yapılarak kazanılıyor.

İlgilenenler için konunun ilk mesajından not:
Ödeme alt limiti 1$ yani güncel $/BTC paritesi ile yaklaşık 11.000 satoshi. Çekimde kesinti yok.

gokhane

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Ocak 2020, 14:07:00
@gokhane

Yatırımsız kazanç ile ilgili daha fazla bilgi verebilir misiniz.
Hangi şartlarda ya da ne yapılarak kazanılıyor.

İlgilenenler için konunun ilk mesajından not:
Ödeme alt limiti 1$ yani güncel $/BTC paritesi ile yaklaşık 11.000 satoshi. Çekimde kesinti yok.

Kayıt olup giriş yaptığınızda anasayfada "Free earn" kısmında saatte bir tıklayarak kazanabiliyorsunuz. Herhangi başka bir şartı yok. Yalnız şunu düzelteyim, minimum çekim dolar olarak 1$ ama bitcoin olarak 0.0005 BTC.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokhane - 30 Ocak 2020, 14:23:03
Kayıt olup giriş yaptığınızda anasayfada "Free earn" kısmında saatte bir tıklayarak kazanabiliyorsunuz. Herhangi başka bir şartı yok. Yalnız şunu düzelteyim, minimum çekim dolar olarak 1$ ama bitcoin olarak 0.0005 BTC.

Ben yatırımsız olarak ilgileneceklere bilgi olması adına işaret etmek istemiştim.
Bu durumda, saatte 200 satoshi biriktirebilecekler ancak 50K satoshi olunca çekebileceklerini bilmeleri iyi olacaktır.

muratica

Cekim yapmak icin OTP kodu istiyor. Authenticator kurdum hepsini yaptim ama kodu kabul etmiyor. Admine de nereden mesaj gönderiliyor ben bulamadim.

gokhane

Alıntı yapılan: Skyway - 30 Ocak 2020, 18:02:49
Cekim yapmak icin OTP kodu istiyor. Authenticator kurdum hepsini yaptim ama kodu kabul etmiyor. Admine de nereden mesaj gönderiliyor ben bulamadim.

Google authenticator uygulamasını ayarlardan senkronize etmeyi deneyebilirsiniz. Google authenticatorda bazen bu sorun yaşanabiliyor. Gene olmazsa otp iptal edip tekrar etkinleştirip deneyebilirsiniz. Onun dışında [email protected] adresinden destekle iletişim kurabilirsiniz.

anlokan

Halen ödeme yapılabilmektemidir acaba bilgisi olan varmı ona göre küçükte olsa yatırım yapmayı planlıyorum da

gokhane

Alıntı yapılan: anlokan - 03 Şubat 2020, 00:03:17
Halen ödeme yapılabilmektemidir acaba bilgisi olan varmı ona göre küçükte olsa yatırım yapmayı planlıyorum da

Evet, konuyu açtığımdan beri ödemeler sorunsuz devam ediyor.

Bugün btc ve dolar yatırımlarımdan aldığım iki ayrı ödemeyi kanıtlara ekledim.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/parodex-capital-odemeleri/msg611744/#msg611744

amirim

oranlar çok yükselmiş. bu şekilde sürdürülebilir değildir. bronz paket alsak, 100 dolara aylık 30 dolar veriyor. 3 ayda ana parayı alıyorsunuz. geri kalan 21 ayda 630 dolar daha alıyorsunuz. sonuçta 2 yılda 7 kattan fazla kazanç var. bu mümkün değilllllllll. en küçük paket böyle diğerleri daha fazla....dikkat edin