sssbux (SCAM)

Başlatan sonsilahsor, 07 Temmuz 2011, 23:12:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sonsilahsor

withdrawal fees'i biliyorum gerçi. Yatırım yapmazsam eğer istediği parayı kessin sorun değil.  Sen yine de zamanın olursa tıklarsan sevinirim.

Yatırım konusuna gelince tos'da yatırım şart diyo ama forumda main balance'tan upgrade yapabilirsiniz bunu yatırım sayarım demişti. 5 doları zaten onlar veriyo. bi aylık premium alsan 5 dolara yatırım olarak. geri kalanı da aylık biriktirip hesabına çeksen nasıl fikir?

ikarayel

şimdi baktım üyeliğim premium görünüyor şöyle bir hesap yapalım 6 dolar onlar verdi günlük kazancın 0,63*30=18.9 dolar etti tabi arada reklam gelirleriyle oynamazsa.Şimdi 25 dolar kazanırsın refsiz.Fakat yatırım şart bu parayı içerden çıkaracağım derken elindekinden olursun küçük bir haesap yapalım admin yatırımın %115 ini çekebileceğini yazmış yani 22 dolar yatırsan 25.3 dolar çekebilirsin 25.3 dolar içinde 10.5 dolar kesinti yapıyor hesabına geçen para 14.8 dolar.Yani moralini bozmayayım ama bu oranlarla anca paranı kaybedersin.Premium iken hiç kazanamazsın elit iken yatırdığını geri alırsın.Ultimate olursan durum belki değişir ama 800 üyesi var ve henüz 6 dolar ödemiş yinede sen bilirsin.

sonsilahsor

bu %115 olayını nerde yazmış yaw :D tamam kabul ediyorum fos çıktı  :-[ elinizde adam akıllı kazandıran varsa siz paylaşın refiniz olalım :)

ikarayel

payout policies te yazıyor ;).payout total maximum.. ;) ;D yatırım yapmayı düşünüyorsan ödeme kanıtlarındaki siteleri incelersin sonra da o site ile ilgili son haberleri forumda okursun ref durumu avg durumu vs vs vs...Biraz gezinmeni tavsiye ederim burada bir çok kişi yatırım yapıyor onlarlada iletişime geçebilirsin aramıza hoş geldin  :) :)

sonsilahsor

yatırımsız kazanabileceğim bi site yok mu :( az da olsa kazanç uğraşırım. Neobuxtayım fulltime zaten

ikarayel

yeni siteler bölümüne bak payout 2 dolar-1 dolar olan sitelerde 1 ay yada daha fazla tıklayarak kazanabilirsin ama sıkıyor bi yerden sonra... :-\ :-\ :-[ :-[

bilge8408

Alıntı yapılan: sonsilahsor - 08 Temmuz 2011, 01:04:15
bu %115 olayını nerde yazmış yaw :D tamam kabul ediyorum fos çıktı  :-[ elinizde adam akıllı kazandıran varsa siz paylaşın refiniz olalım :)

var:) yatirim yapmadan kendi tiklamalarinizla bile kazanabilceginiz siteler var. Uzun sure online im demistiniz forumda, tam sizlik bir site:  www.ayuwage.com
veya imzamdaki bannerdan uye olabilirsiniz. Ayrica arkadaslarimizin tanittigi diger siteleri ve ozellikle odeme goruntulerinin paylasildigi kisimda odeme alinan siteleri incelemenizi oneririm. Gunde 15-16 saat online olup neobuxta omur curutmeyin :)

sonsilahsor

tmm ödeme sayfasına bakacam şimdi tşkler :)

sonsilahsor

ÇOKKK ÖNEMLİ!!!!!!!!!!

yatırım evet zorunluydu fakat az önceki ticketime cevap aldım. Aynen yolluyorum.
ticket-1
--
Hello Yusuf,

now it is within 2-3 days it will be change to no investment so be patient we are working on it

Admin
Support sssbux
----

ticket-2
---
Hello Yusuf,

yeh you can upgrade your account from account balance just be patient
the option of no investment is added we are almost done with that with the request of the members

Admin
Support sssbux
---

2 mesajda da gördüğünüz üzere artık cashout yapmak için yatırım şartı yokmuş. Bu şart kaldırılmış. İlgililere duyrulur!!!
Sevgili referralim ikarayel, lütfen bu mesajı oku ya :D

sonsilahsor

tüm promosyonları yeniden gözden geçirmişler, artık investment şart olmadığı için bazı promosyonlar geri alınmış. mesela bedava premium üyeliğimiz standarta dönüştürüldü. standartlarda ödeme alabilmek için minimum 60 reklam görmek gerekkli. Ben toplam 42 reklam gördüm. Kısacası 2-3 gün sonra alacağım ilk ödemeyi. Ödemeler sayfasına yollarım alınca..