sssbux (SCAM)

Başlatan sonsilahsor, 07 Temmuz 2011, 23:12:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sonsilahsor

yeni bir gelişme getirdim size. şu minimum  60 reklam görme kuralı sinirimi bozmuştu. söyledim admine. o reklam sayısı da azaltılacakmış yakında.

bu sayfada birçok yenilikten bahsediyor. http://forum.sssbux.com/viewtopic.php?f=3&t=46

ikarayel

sonsilahsor

daha 3 günde çekebileceğim para 6 dolardan fazla olmuş, bikaç ref daha bulursam durumu düşünemiyorum ;) durmadan çalışıyoz işte

ikarayel

Yatırım yapma bu siteye bekle alabildiğin kadar paranı al standartken 8) 8)

sonsilahsor

ben hiçbir siteye yatırım yapmıcam zaten, 5-10 siteye üyeyim her birinden 2 dolar alsam 20-30 dolar yeter bana ;)

sonsilahsor

beyler üye olmak isteyen başka kimse yok mu ya :)

sonsilahsor

arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. Profilinize nasıl banner ekliyorsunuz acaba_??

ikarayel

senin site ödemeleri elle yapacakmış 30-60 gün arası sürecekmiş ödemeler :D :D :D sen burdan para çekebilirsen mesaj at çok şaşıracağım kesin ;) ;) ;) inşallah ödeme alırsın ben yardımcı olabileceğim kadar olacağım

sonsilahsor

kağıt üstünde öyle yazıyo hocam, ben o kadar uzun süreceğini sanmıyorum :) teşekkür ederim yardımın için, yarın 60 reklama yetişip ödeme isteyecem. (admin ticketlere hemen cevap yazıyo, bi ticket atarım benim ödeme gecikti derim ertesi güne yollar, sitede neyi beğenmezsem söylüyorum düzeltiyo zaten :D )

sonsilahsor

....

ref linkimi bi daha yolluyorum. üye olur olmaz verilen 6 dolar hala geçerli yanlış hatırlamıyorsam. Tek yapmanız gereken toplam 60 tık sayısına ulaşıp ödeme istemek. yatırım yok bişey yok .