sssbux (SCAM)

Başlatan sonsilahsor, 07 Temmuz 2011, 23:12:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sonsilahsor

(scm)

Arkadaşlar site yatırımı zorunlu hale getirmek için elinden geleni yapıyor. Beklemede ödemem var, yapılmadı, hesabım silindi. Neymiş efendim, admin değişmiş. KISACASI SCAM site bulaşmayın...Bu sitede refim olan arkadaşlar, benim hesabım kapandığına göre size başka site versem? Kimler vardı hatırlamıyorum, hatırlayan yazarsa sevinirim

enderege

Öncelikle hoşgeldiniz. Yeni konu açarken, alttaki konulara bakıp örnek alsanız iyi olacaktı. Bu sitenin kaç reklam verdiği, upgrade özellikleri, fiyatları, minimum ne kadar ödediği, Hangi ödeme sistemiyle çalıştığı gibi bilgileri lütfen giriniz. Bol kazançlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikarayel

heyecanına ver enderege ;D ;D ;D peki ödeme isteklerini hemen gönderiyor mu?? Ödeme kanıtın var mı??

sonsilahsor

yarın ödeme alacam, yarın yollasam olur mu? ama şunu söyleyeyim birçok ptc sitesine üyeyim bunun kadar ilgili admin görmedim. hemen yolladıklarına eminim. Dediğim gibi kanıtı yarın yollacam ben rahat olun :)

ikarayel

bugün tıkladım yarın cevabına yönelik devam edip etmeyeceğime bakarım...hayırlı kazançlar ;D ;D

sonsilahsor

tamam saol. bak ne diyecem. bi promosyonunu söylemeyi unutmuşum. ödeme talep edip alan ilk 20 kişinin ödemesinin bir kısmı( ne kadardı hatırlamıyorum) balance'ına geri ekleniyo

ikarayel

yatırım şartmış bakalım sen bi ödeme alda ;) ;)

sonsilahsor

şart değil diye biliyorum bi dakika ticket açıp soracam

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikarayel

birde withdraw fees e bakmanı öneririm 20 dolarlık ödeme isteği için 8 küsür dolar kesiyor"" 6 dolar içinde 3 küsür""??? ??? ayrıca sanki 20 dolar çekmişsin gibi hesabına işliyor yani böylece karını senden çalıyor.Paranı ipotek altına aldırma derim ama destek istersen tıklarız ;) ;) ;)