Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Toluna'da 2000 puanlık istihdam anketi var. Çalıştığınız sektörde hiçbirini seçtim, işten atıldım.  :g

hakanatik01

Toluna'da 2000 puanlık koku anketi var
bayan 25-34 dedim ankete aldı :D

tolgacan86

ortak sonuçları paylaş ltfn

hakanatik01

hangi sonuç ? :) Sonuç başarılı onu diyorsan :) ama çok sıkıcı bir anket şaşırtma sorusu yok bir anda %27den %52ye atlıyor ama genede ilk yaptım diyemi bilmem sıkıcıydı kötü koku-ter v.s. diye sorular var bakmadan da yapılabilir,bende çoğunu okumadım hızlıca geçmeye çalıştım ,hesaba da geç işlenecekmiş;

Yaşasın, başardınız!

Anketi tamamladınız ve
bütün cevaplarınız
kaydedildi.

Bilmenizi isteriz ki, katıldığınız anketlerin ödülleri, puanlar ve ödül çekilişlerine katılma hakkı, anketler kapandıktan 6 hafta sonra hesabınıza işlenecektir. (Anketlerin kapanma süreleri belirli dış faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir.)

bilalyuzugullu

dış faktörleri biraz açarmısınız lütfen sayın bay  (yvr) an (gyk)  :))  25-34 lük bağyan mı demeliydim yoksa :))

hakanatik01

:D genç ve alımlı bayan diyelim :P :D

Açıklayacak birşey yok ankette kokuları soruyor işte yahu misal sabah kalktığında ter kokusu ,tütün kokusu ,çarşafların kötü kokusu,Çöp kokusu,kirli hava kokusu,kusmuk :P v.s. bunlardan ne derece rahatsız olursun ,engellemek için ne yaparsın oda parfümü kullanırım ,deodorant kullanırım v.s. diye soruyor ilk satırı oku sonrasında hepsine aynını seç geç :)

avni59

pollemik-çamaşır makinesiyle ilgili.

hakanatik01

Toluna 1260 puanlık birde anket var cevaplarımı tam yazamadım dalgınlığıma geldi ama kolaydı;

Kahvaltıyla ilgili ama alakası yoktu bence :D kimle kahvaltı yapıyon ne içiyon neler yiyiorsun gibi ,çay mesela neden çay içiyon tarzında 6 haftada işlecenek dendi ama işlendi hesabıma :) Aklımda kalan cevaplar ;
yaş 30   3 kişiyiz evde ben,eşim,çocuğum, biz çay içiyoruz çocuk meyve suyu tabiki :D yumurta,peynir,zeytin ,ekmek yeriz bir soru daha vardı tahıllı bişi hangi marka diye "Doğa" dedim nedense :) Bu anket gelenlere bol şanslar;

bilalyuzugullu

evet ordan kaybetmişsin :D doğa denirmi hiç :D natura demen lazımdı :P

Coulers79

Nestle ürünlerini seçtiğinizde extra soru soruyor. Bu anket bana geçen günlerde 2 kere geldi.
Ailedekilerin bugün ve dün kahvaltıda ne yediklerini tek tek soruyor.