Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 30 Mayıs 2014, 19:24:16
Arkadaşlar Ödeme almadan paylaşmak istemedim
[spoiler]Site Adı : Fikir Pazarı
Ödeme : Paypal

I.Ödemem :)

[IMG]http://i1310.photobucket.com/albums/s651/sicher278/fikirpazar1310_oumldeme_1_zpsf268a7c4.jpg[/img]

Site Adres : [spoiler]www.fikirpazari.web.tr[/spoiler][/spoiler]

İstersen site için tanıtım, ödeme için de bir kanıt konusu aç sicher.
Her ikisinin de yeri değil burası.

sicher

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Mayıs 2014, 22:19:44
İstersen site için tanıtım, ödeme için de bir kanıt konusu aç sicher.
Her ikisinin de yeri değil burası.

tamam hocam :)

hakanatik01

Tolunadan mailime anket gelmiş oradan yaptım cevapların belli kotası vardır onu aştığı an bu cevapların geçerliliği kalmaz bilginize;Çabuk bitiyor;

Site:Toluna
Konu:Spor
Anket uzunluğu: 8 dakika
Anket no: 1271477-TR

[spoiler]Spor diyor ama gazprom anketi
"Gaz tedariki ve gaz tedarikçileri" konusunda bir anket çalışması yapmaktayız. Bize zaman ayırıp bu konuyla ilgili birkaç soruyu cevaplayabilirseniz çok seviniriz. Bu anket yaklaşık 8 dakika sürecektir. Bu anket, satış amacıyla yapılmamakta olup, bilgiler isimsiz kaydedilecektir.

Kaç yaşındasınız?
madem spor 27 iyidir :D

Cinsiyetiniz?
Erkek

Nerede yaşıyorsunuz?
Izmir

Aşağıdaki gaz tedarikçileri veya doğal gaz sağlayıcılarından hangilerini biliyorsunuz? (İsmen tanıyor olsanız da işaretleyiniz)
GAZPROM
Botas
GAZPROM'u düşündüğünüzde, aklınıza ilk olarak ne geliyor? İlk olarak ne düşünüyorsunuz, GAZPROM ile neleri ilişkilendiriyorsunuz ya da aklınızda nasıl bir fotoğraf canlanıyor?
Şampiyonlar ligi :)

Şimdi başka bir konuya geçelim. Futbolla ne kadar ilgilisiniz?
İlgiliyim

Şimdi lütfen özellikle UEFA Şampiyonlar Ligi'ni düşünün.
GAZPROM

Aşağıda listelenen, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin sponsorluğunu üstlenen veya UEFA Şampiyonlar Ligi'nde reklam veren firmaların hangilerini biliyorsunuz?
Ford,Mastercard,Gazprom,Playstation

GAZPROM reklamları veya sponsorluğu konusunda nerelerde haber gördünüz, okudunuz ya da duydunuz?
Stadyum reklamları ve reklam panoları
Online reklamlar ve Sosyal Medya reklamları

Lütfen aşağıdaki ifadelerin GAZPROM'a ne kadar uyduğunu belirtin. GAZPROM'u sadece ismen biliyor da olsanız, kendi görüşünüze göre ifadelerin ne derece uyduğunu belirtiniz.
hepsine Tamamen uyuyor   

UEFA Şampiyonlar Ligi sponsorlarının aşağıdaki reklam ve promosyonlarının hangilerini biliyorsunuz?
resimler var gazprom ve visacardlı olanı seçtim

GAZPROM hakkındaki genel izleniminizi değerlendirecek olsanız, genel olarak aklınızdaki GAZPROM imajı ne kadar olumlu ya da olumsuzdur?
Olumlu

Lütfen bir enerji tedarikçisi seçmeniz gerektiğini düşünün.
GAZPROM teklifleri hakkında bilgi almak ne kadar ilginizi çekerdi?
İlgilenirdim

GAZPROM'u gaz tedarikçiniz olarak seçme şansınız olduğunu ve verilen fiyatın diğer tedarikçilerle aynı olduğunu varsayalım. GAZPROM'u gaz tedarikçiniz olarak tercih eder miydiniz?
Evet,
kesinlikle   

Şimdi başka bir konuya geçelim. Aşağıdaki alanlarla genel olarak ne kadar ilgilisiniz?
hepsi İlgiliyim

Lütfen aşağıdaki üç soruyu "Evet" ya da "Hayır" olarak cevaplayınız.
Bir sorunun doğrudan "Evet" ya da "Hayır" ile cevaplanamayacağını düşünseniz bile, lütfen size en uygun gelen seçeneği işaretleyiniz.

Ukrayna anlaşmazlığı nedeniyle Rusya'ya yapılan ekonomik yaptırımları haklı buluyor musunuz?
hayır

Rusya'nın Avrupa için güvenilir bir gaz ve enerji tedarikçisi olduğunu düşünüyor musunuz?
Evet

Ukrayna anlaşmazlığının ülkenizde gaz ve petrol kesintilerine neden olabileceğini düşünüyor musunuz?
Hayır

Son olarak, birkaç demografik soru sormak istiyoruz.
En yüksek eğitim seviyeniz nedir?
Üni

Mesleğiniz nedir?
Üst düzey yönetici

Yaşasın Başardınız!!! :D
[/spoiler]

Coulers79

Yeni anket sitemiz Clixsense offers'da 1.33$'lık toluna anketi var.  www.clixsense.com/en/Offers   (ok)

Coulers79

Tolunada anket var ilaçlı, deterjanlı falan.

bilmiyorum

Tolga Can, ipoll den paramı nasıl alabilirim, bana yardım edersen çok sevinirim, bikaç sitede refin de olurum, yeterki bana paramı nasıl çekebileceğimi anlat lütfen, bi türlü çekemiyorum.

hakanatik01

Alıntı yapılan: bilmiyorum - 06 Mayıs 2015, 17:48:03
Tolga Can, ipoll den paramı nasıl alabilirim, bana yardım edersen çok sevinirim, bikaç sitede refin de olurum, yeterki bana paramı nasıl çekebileceğimi anlat lütfen, bi türlü çekemiyorum.
Tolgacan meşgul  cevap alman zor zaten reflik için yardımcı oluncaksa kalsın öyle yardım :)

Rewards "kısmından çekiliyordu.
https://www.ipoll.com/my_rewards.php
Rewards - yazan combobox (Seçim için aşaığıya doğru açılan kutu ) ordan 50$ seçtiğinzide paypalda görünür olur paypalın yanındaki "Select  This reward"a tıklayın paypal adresinizi girin.

bilmiyorum

yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederim ama olmadı, ipoll sayfasından paypala giriş yapıyorum, gönder al kısmına ipollün mail adresini yazmam gerekiyor sanırım,ama blamadım, birinden para talep etmek gerkiyorsa oraya mail adresi yazmamız gerekiyormuş ben onu bulamadım, ipolün para isteme maili ni nasıl bulurum acaba bi fikrin var mı

bilmiyorum

daha önce onlara nasıl çekeceğimi sormuştum, sadece paypala nasıl gireceğimi anlatan yazı yazmışlardı bende o gönderdikleri mail adresini gönder al kısmına yazmıştım, ordan talep etmiştim bu yazı çıkmıştı, doğru yer gittimi bilmiyorum

262015

United Sample Inc/DMS InsightsPara talebi gönderildi 50,00 $

hakanatik01

ipolun değil kendi paypal mailini yazıcaksın :) parayı nereye çekecekseniz o paypal adresini yazmalısınız.
burdaki videoyu izlyerek deneyin birde.
http://www.gelirkapisi.com/anket-siteleri/ipoll-anket-sitesi/msg268482/#msg268482

Paranın durumu nereye gttiği de gene o "rewards" kısmının altında bulunan "account history" de görülür ödendimi beklemedemi v.s. ordan bakabilirsiniz.