Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Atmadı ki ama beni  başardın yazısını gördüm ters mantık kurdum zati dedim anket madem en bilmediğim marka doğa'ydı dedim bunla ilgilidir.Nasıl birşey seçtiysem  üstelemedi bile daha kısa geçti "doğa dedi buna desek boş artık" deyip:D puanımda işledi halbuki 6 hafta beklenebilir demişti doğa iyidir :P :D
Coulers'ın yazdığına göre mesela nestle diyenlere daha çok ekstra soru sormuş :P :D 

tolgacan86

bende 2 kere çözdüm bu anketi, corn flakes vs gibi tahıllı ürünlerin anketi bu aklınızda olsun gelirse gene ;)

hakanatik01

Toluna
Otomobil
2000 Puan
Tüm cevaplarımı yazamadım henüz bitmedi gelenler başlayabilitr böyle aldı ankete;

[spoiler]26 erkek
Q3 Siz ya da aile fertlerinizden biri aşağıdaki sektörlerden birinde çalışıyor mu (sunuz )?
Hiçbirisi
Q4 Şahsi bir arabanız var mı?
Evet
Q5  Arabanızın markası aşağıdakilerden hangisi?
Audi
A6
Q7 Arabanız....?
Hususi
Q10  Siz AUDI A6 / S6 ana kullanıcı mısınız?
Evet
Q11  Lastiklerin alınması dahil araç bakımları ile ilgili kararların alınmasından sorumlu olan kişi veya bu tip kararları etkileyen kişi siz misiniz?
Evet
Q16 Araba lastikleri hakkında bir inceleme yürütüyoruz. Yalnızca isim olarak da olsa hangi marka veya araba lastik üreticisini biliyorsunuz?
Michelin
Yalnızca isim olarak da olsa başka hangi marka veya araba lastiği üreticisini tanıyorsunuz?
Continental
Q18 Şimdi reklamları düşünün. Reklam olarak şunu kastediyoruz:
Bridgestone,Lassa,Pirelli
Q21 Inter (Milano'nun uluslararası Futbol Federasyonu) futbol takımının resmi sponsorunun kim olduğunu belirtebilir misiniz?
Pirelli
Q22 Aşağıdaki markalar arasında 2013 ( yani bu yıl gerçekleşen) Formula 1 grand prix'sinin resmi lastik tedarikçisinin kim olduğunu belirtebilir misiniz?
Pirelli
Q23 Aşağıdaki ifade grupları ile ilgili her bir açıklamanın tavrınızı ve şahsi davranışınızı nasıl tarif ettiğini lütfen belirtiniz.
Lütfen 6'nın "kesinlikle katılıyorum" ve 1'in "kesinlikle katılmıyorum" anlamına geldiği 6 ve 1 arasındaki ölçeğe göre yanıt verin.
Cevapları yazarsınız kafadan benden hepsine 5 geldi .
Q24 Lütfen sürüş alışkanlıklarınızı düşünün. Aşağıdaki ifadelere ne ölçüde katılıyorsunuz?
hepsine 5
Q25 Burada farklı araba lastiği markaları gösteriliyor. Yalnızca isim olarak da olsa aşağıdaki markalardan hangilerini biliyorsunuz?4
Falken,Lassa,Fulda,Dunlop,Hankook,Goodyear,Michelin,Yokohama,Bridgestone,Continental,Petlas,Pirelli[/spoiler]

ElisaMcCline

A6 hayırlı olsun Hakan :D
Nasıl, çok yakıyor mu :P :D

hakanatik01

Yakmak ne kelime içiyor resmen :D Sıkıcı uzun bir anketmiş :)

Anketi tamamladınız ve
bütün cevaplarınız
kaydedildi.

Bilmenizi isteriz ki, katıldığınız anketlerin ödülleri, puanlar ve ödül çekilişlerine katılma hakkı, anketler kapandıktan 6 hafta sonra hesabınıza işle

hakanatik01

[spoiler]Araştırma Konusu: ev
Ödül: 1,600 Puan
Uzunluk: 15 Dakkika (Tahminen)
Araştırma Numarası: 1258591-TR

Öncelikle hanenizde çamaşır konusunda sorumlu kişi olduğunuzu not edebilir miyim?
Evet

Aşağıdaki çamaşır deterjanlarından hangilerini satın alıyorsunuz?
   Toz
   Sıvı/Jel
   Tablet/ kapsül

Normal bir haftada kaç makine çamaşır yıkıyorsunuz?
Haftada 1 ila 3 makine

Verilere anlam katabilmek için size siz ve geçmişiniz ile ilgili birkaç soru sormak istiyoruz. Kaç yaşındasınız?
35-44

Cinsiyetiniz nedir?
kadın :D

Siz de dahil olmak üzere hanenizde kaç kişi yaşıyor?
5 ne kadar kişi o kadar çamaşır :D

hanenizde temel geliri sağlayan kişi en son hangi düzeyde eğitimi tamamladı?
Üniversite mezunu

Hanenizde temel geliri sağlayan kişi siz misiniz?
Hayır

Eğitim düzeyiniz nedir?
Üni

Hanenizde temel geliri sağlayan kişinin mesleği nedir?
Profesyonel/ofis

Hanenizde yaşayan çocuk var mı?
7-12 yaşları arasında

Size çamaşır alışkanlıklarınız ile ilgili birkaç soru sormak istiyoruz.
Çamaşırlarınızı makinede mi yıkıyorsunuz, elde mi?
Çamaşır makinesi

Çamaşırlarınızı ne sıklıkla ayırıyorsunuz (beyazlar ve renkliler gibi)?
Çoğu zaman (%50 ila %90 oranda)

Çamaşırları ne türden ayırıyorsunuz?
   Beyazlar   
   İç çamaşırı
   Renkliler

Neden çamaşırları ayırıyorsunuz?
      Hijyen amaçlı olarak

Belirli çamaşırları daha yüksek ya da daha düşük sıcaklıklarda yıkamak için

Ne tür çamaşır makinesi/makineleri kullanıyorsunuz?
   Önden doldurmalı

Hangi yıkama çevrimlerini kullanmıyorsunuz?
   Normal çevrim

Hangi yıkama sıcaklıklarını hiç kullanmıyorsunuz?
   90°C - 60°C

Temel yıkama işlemi öncesinde çamaşırlara aşağıdakileri uyguluyor musunuz, uyguluyorsanız, hangi sıklıkla uyguluyorsunuz?
Sıklıkla-   Sıklıkla-   Sıklıkla-   Nadiren

Lütfen ön işlemi gerçekleştirme nedeninizi belirtin.
Çamaşırlarımın daha hijyenik olması için;

Aşağıdaki çamaşır bakım ürün türleri ile ilgili bilginizi ve satın alma alışkanlığınızı nasıl tanımlarsınız?
  Hepsine En az bir defa satın aldım ve bir daha satın alabilirim

Temelde kullandığınız 2 ya da 3 deterjan markası hangisidir?
  Ariel-Omo-Alo :D

Bu markaları neden kullanıyorsunuz?
Parfümü seviyorum
  Mağazada kolaylıkla bulunabilir
  Fiyat

Aşağıdakilerden hangileri çamaşırlarınızın doğru şekilde yıkandığı ve durulandığı kararını vermenize neden olan unsurları açıklamaktadır?
Sondan ikisi hariç hepsini seçtim:)
  %40 ile devam ediyor anketim buraya kadar geldik atmaz sanırsam

bol şanslar ;[/spoiler]

hakanatik01

%40'tan sonrası hızlı bitiyor Anket toluna bu arada son sorudada riske girip :P Sizi telefonla arayıp anketle ilgili sorular sormamızı istermisiniz tarzında bir soru sordu evet dedim baktım isim ,soyad,telefon istiyor geri döüp hayır dedim genede anktten atmadan bitirdi  :)

Yaşasın, başardınız!
Anketi tamamladınız ve
bütün cevaplarınız
kaydedildi.

Bilmenizi isteriz ki, katıldığınız anketlerin ödülleri, puanlar ve ödül çekilişlerine katılma hakkı, anketler kapandıktan 6 hafta sonra hesabınıza işlenecektir. (Anketlerin kapanma süreleri belirli dış faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir.)

hakanatik01

TOLUNA
Araştırma Konusu: Yoğurt
Uzunluk: 20 Dakika (Tahminen) [5dkda bitiyor]
1400 puan
yuaş :30 dedim evde 16yaşından büyük evladım var dedim  haftada 3-6 yoğurt yerim dedim :) öyle gittim başardım.

bilalyuzugullu

hay maşşallah beee :D babaya bak :D 13-14 yaşında baba olmuşda haberimiz yok :))

sicher

Arkadaşlar Ödeme almadan paylaşmak istemedim
[spoiler]Site Adı : Fikir Pazarı
Ödeme : Paypal

I.Ödemem :)

[IMG]http://i1310.photobucket.com/albums/s651/sicher278/fikirpazar1310_oumldeme_1_zpsf268a7c4.jpg[/img]

Site Adres : [spoiler]www.fikirpazari.web.tr[/spoiler][/spoiler]