Anket Siteleri Habercisi ve Anket Soru Cevap Alanı

Başlatan tolgacan86, 18 Kasım 2012, 15:14:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Görüş bildirmek istemeyen napıcak?

bekeli

Belli bir yerden sonra atıldım. Oysa 4 yaşında bir kız çocuğum ve 7 yaşında bir erkek çocuğum varı işaretlemiştim.
Hangi kaynakları kullanıyorsunuz sorusunda çok salladım herhalde :D

arshi

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 00:22:58
Görüş bildirmek istemeyen napıcak?

Susma haklarına kullanabilirler, senin için zor olsa da :P

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 00:31:21
Belli bir yerden sonra atıldım. Oysa 4 yaşında bir kız çocuğum ve 7 yaşında bir erkek çocuğum varı işaretlemiştim.
Hangi kaynakları kullanıyorsunuz sorusunda çok salladım herhalde :D

Kaynak mı? Ne kaynağı :D

hakanatik01

Bende geldiğim yeri yazayım attı ama:) Anketler genelde kadınlara göre bence onu seçin :P :)

Çocuklar
4 yaş kız 8 yaş erkek
Hangi ülkede yaşıyorsunuz?
Türkiye

Anketi aşağıdaki dillerden HANGİSİNDE doldurmayı tercih edersiniz?
Türkçe

Cinsiyetiniz nedir?
Kadın

Aşağıdaki yaş gruplarından hangisine giriyorsunuz?
  35-44

3 ila 16 yaş arasındaki bir çocuğun ebeveyni veya velisi misiniz?
Evet

Aşağıdakilerden hangisi size uymaktadır?
Çocuğum/ çocuklarım halihazırda okuldaki/kolejdeki eğitimlerinin bir parçası olarak İngilizce öğreniyor

Farklı İngilizce öğrenme çözümlerinin (dil okulu, kitaplar, CD'ler, internet, vs.) tümünü düşündüğünüzde hangi kuruluşlar/şirketler aklınıza geliyor? Lütfen aklınıza gelenlerin hepsini söyleyin.
englishtow
Redhouse
Daylight
Efu
Fono

Aşağıda listelenmiş olan ve İngilizce öğrenme çözümleri sunan şirketlerden hangilerini duydunuz?
Rosetta Stone   
Longman   
TOEFL   
Oxford University Press   

Aşağıdaki seçenekleri kullanarak, lütfen bize farkında olduğunuzu söylediğiniz ve aşağıda listelenmiş olan markalar/şirketler hakkında ne ölçüde
bilgi sahibi olduğunuzu düşündüğünüzü söyleyin.
hepsine Onlar hakkında çok bilgiliyim   

Farkında olduğunuz markaların/şirketlerin her biri için, lütfen onların İngilizce dil öğrenme ürünleri ve hizmetleri açısından aşağıdaki ifadelerden
HANGİSİNİN en geçerli olduğunu söyleyin.
Düşüneceğim birkaç markadan/şirketten biridir    hepsi

Şimdi bildiğiniz markalardan/şirketlerden her biri için birkaç seçenek göreceksiniz.
Çocuğum/çocuklarım geçtiğimiz 2 yıl içerisinde onların ürünlerini ve/veya hizmetlerini kullandı(m)    hepsine bu
BURDA ATILDIM İŞTE :))

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 00:52:50
Şimdi bildiğiniz markalardan/şirketlerden her biri için birkaç seçenek göreceksiniz.
Çocuğum/çocuklarım geçtiğimiz 2 yıl içerisinde onların ürünlerini ve/veya hizmetlerini kullandı(m)    hepsine bu
BURDA ATILDIM İŞTE :))

Ben de tam burda atıldım. Cevap kullandı(m) ile bitince aklımda kaynak olarak kalmış. Çocuğum kullandı dedim son iki yıl içinde, bazısına da kullanıyor demiştim.

arshi

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 00:31:21
Oysa 4 yaşında bir kız çocuğum ve 7 yaşında bir erkek çocuğum varı işaretlemiştim.

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 00:52:50
4 yaş kız 8 yaş erkek

El kadar sabileri koleje yollarsanız olacağı bu. Ne biçim ebeveynlersiniz siz?

abcb

Ben koleje göndermediğim halde atıldım  (d) :D

arshi

İşte burdan da anketin normal olduğu gayet net görülüyor.

abcb

Senin dışında kimse tamamlayamadı  ???

Ne kadar normal acaba  ??? :D

hakanatik01

Ana-babalarına çekmişler benim yavrucaklar üstün zekalılardirekt üniversiteye almak istediler ben çocuklarını yaşasınlar diye kolejden başlattım,Küçük kızımı görecen 4 yaşında ama Bach mı dersin  Beethoven mı dersin vietnamlımı dersin ne dersen dersin  benim ufaklığın yeteneğini görselerdi piyanoya falan ellerini sürmezlerdi...