Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 17 Temmuz 2013, 02:30:08
Hocam eski reflerde olup olmadığını test ettim aslında. En son 250 refin içindeki 100'lük paket yeni reflerdi.
Onunla alakası yok gibi. Cashout bilgisine bakıyorsa da ayıp ediyor  :P Benim çektiğim miktar o kadar da çok değil ki  :S
Neobux'ta avg'ler kötüdür ama ref ayıklayarak bir şekilde çok zor da olsa kaliteli kiralık ref topluluğu elde edilebiliyor. Ama Probux'ta bu mümkün değil gibi gözüküyor. Kaliteli dediğiniz ref 14 gün tıklamayıp auto-recycle yiyebiliyor.. Gerçekten denemediğim yöntem kalmadı. Ama dediğim gibi varsa da makul strateji ben beceremedim. Yenildim :'(

evet probux da mümkün değil. Daha önce de söylemiştim; reflerin ömürü var.
elinizde iyi diye tutuyorsunuz, pat ölüyor gidiyor.
Maalesef makul bir strateji yok. bir süre refsiz takıldıktan sonra 100 ref alıp deniyorum, avg lerim daha iyi oluyor.
Alıma devam edersem eskiler cozluyor.
Kısaca bilemem tabii ki cashout mudur, upg zamanının eskiliği midir ama, yeni üyeler bize göre daha şanslı kiralamalar yapıyorlar.
Arkadaşımdan biliyorum.
Ayrıca benim avgler sizden önce sapıttı hatırlarsanız, ne yaparsam yapayım toparlayamayıp saldım. Sonra sırayla sizlerde de aynı durum oldu.
bu da bana fazla bir alternatif düşünce bırakmıyor, cashout dedim ama örnekti, yani upg zamanının eskiliği de olabilir belki.
bu zamana kadar upg olarak yapacağını yapmıştır gibi bir politika izleniyor olabilir.

illisionist

3. ödemem

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Uniquehero

Ödemen hayırlı olsun illisionist

bekeli

Hayırlı olsun @illisionist ;)

ikose

Ödemen hayırlı olsun illisionist :)

ricci

Hayırlı olsun illisionist  ($) ;)

enderege

Hayırlı olsun illisionist. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hearme

üye olmak için: 

daha fazlası için: