Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Hayırlı olsun ricci. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

arshi

Hayırlı olsun ricci. :)

bekeli

16. Ödemem ;)

Kiralık refleri salıyorum. Probux'a yenildim. Artık yenilgiyi kabul ediyorum. Denemediğim yöntem strateji kalmadı kiralık refleri adam etmek için. Ama recycle'la strateji ile alakası yok bence Probux'taki reflerin. Artık masraflarını karşılayamaz oldular bu nedenle salıyorum. Tekrar ref kiralamayı da düşünmüyorum  (d) (d)

Edit: Kiralıkları saldığım anlaşıldı herhalde. 176 kiralık ref kalmıştı, bugünkü tık sayıları 9  (sinir) >:(

ptconur

Ödemen hayırlı olsun bekeli (gyk)

abcb

Ödemen hayırlı olsun Bekeli  :)

ikose

Ödemen hayırlı olsun Bekeli :)

enderege

Hayırlı olsun bekeli. :)

Malesef refler artık kazandırmıyor. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Eski ve uzun süre tutulan reflerde aslında sorun, ya da ayrıca cashout bilgisi de tutuyor sistem vereceği avg yi belirlemek için.
Yeni üyelerde avg ler bizlerden çok daha iyi ...

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Temmuz 2013, 21:45:40
Eski ve uzun süre tutulan reflerde aslında sorun, ya da ayrıca cashout bilgisi de tutuyor sistem vereceği avg yi belirlemek için.
Yeni üyelerde avg ler bizlerden çok daha iyi ...

Hocam eski reflerde olup olmadığını test ettim aslında. En son 250 refin içindeki 100'lük paket yeni reflerdi.
Onunla alakası yok gibi. Cashout bilgisine bakıyorsa da ayıp ediyor  :P Benim çektiğim miktar o kadar da çok değil ki  :S
Neobux'ta avg'ler kötüdür ama ref ayıklayarak bir şekilde çok zor da olsa kaliteli kiralık ref topluluğu elde edilebiliyor. Ama Probux'ta bu mümkün değil gibi gözüküyor. Kaliteli dediğiniz ref 14 gün tıklamayıp auto-recycle yiyebiliyor.. Gerçekten denemediğim yöntem kalmadı. Ama dediğim gibi varsa da makul strateji ben beceremedim. Yenildim :'(