Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Hayırlı olsun Ender hocam   ($) :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 16 Ocak 2013, 23:22:20
hayırlı olsun :)

Seni bulacam olummm ,,, ilk ben hayırlayacaktım yahu :g :g

Hayırlı olsun hocam güle güle harcayın ($) ($)

Alıntı yapılan: YingYang - 16 Ocak 2013, 23:23:29
Hayırlı olsun Ender hocam   ($) :)

Bak işte ben yazı yazarken biri daha hayırladı :D Olmuyor Yingyang olmuyorrr  >:(

gokovic

Hayırlı olsun hocam. ($) :y

arshi

Hayırlı olsun enderege ($)

hakanatik01

hayırlı olsun nicelerine :y :y :y ihtiyar delikanlı :g

bekeli

Hayırlı olsun @enderege ;)

ElisaMcCline

@abcb, @hakanatik, @enderege,
Ödemeleriniz hayırlı olsun, ekranınız task' la, Paypalınız ($) la dolsun :D :D :D  ($)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Ocak 2013, 02:36:40
:y :y  :g :g teşekkürler ; yakında herkes taskcı olacak gibi ihtiyar heyeti kaldı bir tek :P  :g :g

Hiç bekleme bizi boşuna :g sizin patlattığınız task te ben 5 tane yapabildim.. içeri gittim geldim bitirmiştiniz, AYIP AYIP (d)
Otobüste yer, task ta sıra vericeksşn ehtiyarlara .. (d)

Alıntı yapılan: ReCo - 16 Ocak 2013, 16:06:24
Hayırlı olsun hocam.
Kusura bakmayın. Sizin bu ödemelerinize bakıyorum acıkcası kıskanıyorum. Ben yeniyim acaba probuxda bu kadar nasıl yapabildiniz? özel bir şey mi var?  (sinir) (sinir) (sinir) (sinir) (sinir)  ($)

Bu forumda hep bana mantığı yok, dayanışma var ;)

Alıntı yapılan: arshi - 16 Ocak 2013, 16:12:40
Ya benim en azından kime söylediğim belli oluyor.

bekeli - arnutwowew
Tek bir ortak harf dışında hiçbir benzerlik yok arkadaş.. :n
:D

Bundan sonra forumun yarısı Adem, yarısı Havva :D O kadar da ıskalamayız heralde :g

arshi

:P

Bu arada farkettiniz mi bilmiyorum, probux ödeme ekranında kesinti yapılacağı miktardan bahsediyor ama paypala kesinti yapılmadan olduğu gibi geliyor. Adamın eli iyice bollaştı mı ne :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arshi - 17 Ocak 2013, 01:17:07
:P

Bu arada farkettiniz mi bilmiyorum, probux ödeme ekranında kesinti yapılacağı miktardan bahsediyor ama paypala kesinti yapılmadan olduğu gibi geliyor. Adamın eli iyice bollaştı mı ne :P

AVG telafisidir :D

hakanatik01

otobüste tamamda Taskta ehteyarlara yer verirsek CF'de iş yükü artar hiçbir task bitmez :P gençlere bıraktınız  odaya gidip geldiniz bitti :P

@arshi evet bendede öyle oldu 4,95 gelicek dedi 5li birşey geldi :) dikakt ettim bozuntuya vermedim admin belki farkında değildir dedim :P