Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Sırf avg show yapmak için 3 dene ref kiralıcam haa şimdi :P Tek sorun muhtemelen hesabın şifresini unutacak olmam :D

hakanatik01

Sen görev adamısın zaten ref kiraladın mı neo gibi olabilir gokovicte diyordu düştü AVG lerim diye :) elisamccline hocada neobux için aynını demişti biz task yaptıkça onun  AVG düşüyormuş  :g :g adminler biryerden kapatıyorlar açığı o sebeble reften uzak durup göreve devam :P

arshi

Potansiyel yüksek performanslı refleri alırım diye bana kandırık yapmaya çalışıyon dimii  ??? :D elisamccline den mi öğreniyorsun bunları hakan :D

hakanatik01

Eeee biryerde kandırmak lazım tabi son 7 gün kaldı 100'lük paket alıcam daha ,ayrıca zaten perfomanslı refleri kaçırdın ikose ustam, abcb[senin deyiminle abcd :P :g) ve ben :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arshi - 17 Ocak 2013, 01:28:49
Potansiyel yüksek performanslı refleri alırım diye bana kandırık yapmaya çalışıyon dimii  ??? :D elisamccline den mi öğreniyorsun bunları hakan :D

Evet, bütün iyi refleri bitirdiniz (d), 1 hafta mutlu geçiyor yahu, al sen (d)

gerçi bugünün avg lerini de gör yarın diicem ama, sonra kandırık yapıyorsunuz diyosun (d)

arshi

Zaten sen rcycle yapıyorsun o ref hooop hakan a gidiyor o yapıyor hoop ikose ye falan böyle bütün forumu dolaşıyor :D kapihavuzu diye ref havuzu yapmış admin az önce bana itiraf etti her şeyi.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arshi - 17 Ocak 2013, 01:42:30
Zaten sen rcycle yapıyorsun o ref hooop hakan a gidiyor o yapıyor hoop ikose ye falan böyle bütün forumu dolaşıyor :D kapihavuzu diye ref havuzu yapmış admin az önce bana itiraf etti her şeyi.

Hepsi bende bugün (d) Kabul günümmüş de haberim yokmuş (d)

arshi

Tıpkı paypaldaki gibi kesinti için "blöf" yapıyordur diye düşündüm ama gitti $1 küsür :D Bunları da karşılıyor musunuz elisa hocam? :D

hakanatik01

Hayırlı olsun :y :y :y  LR gerimi geldi haberim yoktu güzel oldu bu

arshi

Eyvallah. LR birkaç gündür duruyor da çekmeye korkuyordum, instant gönderiyormuş artık raadım :P