Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Ödemen hayırlı olsun hayyaksi ($)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: hayyaksi - 23 Ocak 2013, 17:25:02
Ödemeler hayırlı olsun :)

Sevdim yahu ben bu siteyi @arshi liste için çok teşekkürler ayrıca :)

edit : ee şimdi Payza aldıkta talip çıkacakmı acepp Paypala bozan çıkar inş. :D

Hayırlı olsun hayyakside, paypala alaydın ya madem :D

FilmsizKalma

sahi bu ödemeleri paypala almak sıknıtı çıkartırmı ???

ikose

Ödemen hayırlı olsun Hayyaksi   (p) ($)

arshi

Hayırlı olsun hayyaksi :)

FilmsizKalma, bunu senin sorman garip olmuş :) Tabi ki sıkıntı yaratır. Yeni hesaplarda dikkatli olmakta fayda var, olan probux a olur sonra. :)

mehdi1995

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Ocak 2013, 17:46:21
Hayırlı olsun hayyakside, paypala alaydın ya madem :D

Paypal istemeye çalıştım ama ödeme sayfasında sorun çıkardı bende mecbur Payzaya yöneldim  :(

FilmsizKalma

Arshi benim sorunum probuxla değilde kendi paypal hesbaım açısından sormuştum. Paypalın neyi sorun edip etmeyecğeini bilemiyorsunki . bazen herşeyi düzgün yapıyorsun bloke ediyor ..

Zaten admn fee kesiyormuş gibi gösterip kesmeden yolluyordu, son aldığım ödemede fee kesilmiş geldi:) Bende 0.2$ gitti diye yeni bir hesap daha açtım  ;)

tolgacan86

Daha önce probuxdan 2 farklı hesapla ödeme almış ve adını söyleyemeyeceğim birkaç siteden halen arada birde olsa ödemeler almış birisi olarak Filmsizkalma sana söylediğim şekilde hiçbir sıkıntı olmuyor ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 23 Ocak 2013, 18:21:13
Daha önce probuxdan 2 farklı hesapla ödeme almış ve adını söyleyemeyeceğim birkaç siteden halen arada birde olsa ödemeler almış birisi olarak Filmsizkalma sana söylediğim şekilde hiçbir sıkıntı olmuyor ;)

;) ;)

arshi

Aynı gün içerisinde aynı paypala 2. 3. mail adreslerini bağlayıp farklı hesaplardan ödeme almak sıkıntı yaşatır. Sorduğun buysa tabii. Alamazsın değil, elbette alabilirsin ama sıkıntı yaşama ihtimalin de var.

Sıkıntı yaşarsan eğer en makul açıklaman, "arkadaş/akraba vs. benim paypalımı kullanıyor" olur. Paypal da sana der ki müşterek hesap kullanımına izin vermiyoruz. :)