Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: arshi - 23 Ocak 2013, 18:26:45
Aynı gün içerisinde aynı paypala 2. 3. mail adreslerini bağlayıp farklı hesaplardan ödeme almak sıkıntı yaşatır. Sorduğun buysa tabii. Alamazsın değil, elbette alabilirsin ama sıkıntı yaşama ihtimalin de var.

Sıkıntı yaşarsan eğer en makul açıklaman, "arkadaş/akraba vs. benim paypalımı kullanıyor" olur. Paypal da sana der ki müşterek hesap kullanımına izin vermiyoruz. :)
Tamam bundan sonra kullanmayız derim demi bende :-[

tolgacan86

Paypalın 8 maile kadar izni var, kendi adıma 8 mail adreside kayıtlı ve sık sık değişir bunlar eskiler gider yeniler gelir ve birçoğundan bir kere ödeme alıp silmişimdir yenisini eklemişimdir gibi durumu olanlar var, aynı gün açıp 4-5 tanesine birden ödeme aldığım olanlarda oldu ben şu ana kadar sıkıntı yaşamadım. :)

Edit:
Bana sorulduğunda cevabımda şu olur, ödeme almak/ vermek için hesabımın güvenliği açısından sıksık değişik adresler kullanıyorum. Daha önce hacklanme olayı yaşadığım için mail adreslerimide düzenli olarak değiştiririm gibi bişey olur.. :)

arshi

tolga probux bunun tespitini yapar paypal'a itiraz açarsa? :)
TOS lar bunun için var. Adam demeyecek mi sana, burada 5 günde 1 kez ödeme alınabiliyor sen nasıl 3-4 tane aldın diye :)

Neyse, kolayınıza nasıl geliyorsa öyle yapın arkadaşlar. Ben eşşeği sağlam kazığa bağlamayı tercih ediyorum, sabah kapının önünde bulamazsam elimden geleni yaptım derim en azından :)

tolgacan86

Probux bunun tespitini nasıl yapacak ki? Para gönderdiği hesabın aynı maile ait olmasını tespit etme imkanı yok.. Hatta ödemeyi aldıktan sonra silin paypaldan maili, iyice imkansız olsun olay ;)

He İP den falan filan çakar dersen bunuda kanıtlamanın imkanı yok, kaç tane TR den kullanıcısı var bir çoğu birbirine yakın İP ler.. Yani probux adminin tespit etme gibi bir şansı yok, sadece zarf atıp şansını deneyebilir, onuda yersek..

Ancak paypaldan çekinilebilir dediğiniz gibi ama onada ben kefilim diyormuşum :D Dediğim gibi çok düzenbazlık yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım kısaca :D

arshi

Abi bende sizdeki bu rahatlığı anlamıyorum :D CF bizi bulamaz, probux anlamaz, bize kurşun işlemez :)

Adam sana ödeme gönderince kabak gibi ismin yazıyor orda neden bulamasın. Paypala gidip, bir reklam sitem var ödeme yaptığım bir üyenin TOS ihlali yaptığından şüpheleniyorum. edi ile büdü maillerini kullanan paypal adreslerinin aynı kişiye ait olup olmadığını kontrol edin diye yazsa meselaaa :D Sen mail i silince araba bal kabağına dönüşmeyecek ki.

abcb

Ödemen hayırlı olsun Hayyaksi  :)

tolgacan86

Hergün onlarca ödeme yapan site adminleri, işini gücünü bırakıp yaptığı ödemelerin listesini açıp isim ve mail karşılaştırması yapıyordur kesinlikle, elle tutulur hiç bir kanıtı bulunmadanda ya şu adamların isimleri birbirine benziyor şüphelendim sayın paypal bir inceleyin der, paypalda aynı şekilde işini gücünü bırakır inceler, bencede çok dikkat etmek lazım :)

Ben başıma bişey gelirse bildiririm anında ona göre yapmazsınız kesinlikle ;)

bekeli

Hayırlı olsun @hayyaksi ;)

hakanatik01

Hayrılı olsun mehdi durma devam :D:D
pikacu +9.9$ benimde teşekkrüler arshi tekrardan :g :g

@paypal konusunda da bende problem olacığını düşünmüyorum sonuçta [ki olursa tüm suçlusu tolgadır  :D :D :D o bulaştırdı benide  :g :g ]sahte hesaba alıyoruz ana hesabınızı ellemeyin sadece sahte açıp ona 7-8 tane ekleyin;örnek vermek gerekirse hakacu benim sahte pikacuyuda ekledim ona ikisinden de ödeme alıp direkt asıl hesaba yolladım borcum varmış ürün almışım gibi bu durumda dispute bile açsa para olmadığından ne alıcak ki :) bilmiyorum bu konuları ama gelipte herhalde ana hesaba "hakacu sana 10$ gönderdi onu alıyoruz" diyemez gibi geliyor :)

FilmsizKalma

Ayrıca ya bunu probux için yazmıyorum. Benim clixsense içinde neo içinde.. hem paypal hemde payza adreslerimde 2 şer tane mail ekli idi. Neo iksinede atmışlığı var.
Tamam kabak gibi isim yazıyorda 1 tanede yok demi bu dünyada o isimden :D en azından benden çokcana var. Ayrıca probux dedi diyelim tos ihlali yaptığından şüpheleniyorum diye paypal seni banlamazki? Sen probuxun tosunu ihlal ediyorsun sonuçta.. Paypal bloke etse bile parayı probuxa geri yollamazki

Ayrıca bu olay aslında cf olayı..Cf nin yakalayıp yakalayamaması var.