Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Arshi - 10 Eylül 2013, 23:38:44
Gitmiş valla kaşla göz arasında. 0.90 küsuratı admine bırakmayayım diye pintilik yaparken kaldık dımdızlak :D

Hesaptaki para belirli bir rakamın altına inince, muhtemelen bakım falan muhabbeti çıkıyordur.
Aynı fazla trafik olduğunda 502 hatası yerine geçici bakım bilgisi çıkması gibi. 3sn lik bakım mı olurmuş arkadaş yaa :D
Admin ilgilenince açılır yine ;)

bekeli

Hayırlı olsun @ElisaMcCline ;)

arshi

Sen indirmişin işte belirli rakamın altına, yarısını geri ver bakıma başlıcakmış yoksa birazdan :D

ElisaMcCline

Teşekkürler arkadaşlar :)

Alıntı yapılan: Arshi - 10 Eylül 2013, 23:45:38
Sen indirmişin işte belirli rakamın altına, yarısını geri ver bakıma başlıcakmış yoksa birazdan :D

Banane yaaa, kime gidip bakım yapacaksa yapsın.. Bana bakmasın :D
Ben yatırımımı zamanında yaptım, yapmayanlardan istesin :P :D

Coulers79

El tebrik-i kasket-i fora.   :y  Cihan-ı hümayunda tıklayan direkt refler elzemdir.  ($)  Tiz vakitte buluna!  :D

fkork

Alıntı yapılan: Coulers79 - 11 Eylül 2013, 01:19:04
El tebrik-i kasket-i fora.   :y  Cihan-ı hümayunda tıklayan direkt refler elzemdir.  ($)  Tiz vakitte buluna!  :D

vakt-i merhunu gelmeyicek dü cihan el-bir olsa direk-nam refler kadem basmaz illa mevzu sır ola!

Coulers79

Elisa hocaya şapka çıkarıp direkt ref ihtiyacı hissettim. Yok size ref mi demek istedin acaba?

abcb

Ödemeniz hayırlı olsun Elisa Hocam  :)

hakanatik01

Hayırlı olsun nicelerine;
ayrıca şunuda ekleyeyim zühtü hocalarım için ekleme yapayım :P "teyzesi deftardar olan faytonda damda dolaşır müjgan müjgan deyü"...

tolgacan86

hayırlı olsun elisa hocam :)