Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Ödemen hayırlı olsun Volkan  :)

bilalyuzugullu

hayırlı olsun volkan :y güle güle harca :)

ikose

Ödemen hayırlı olsun Volkan :)

orcanto

illisionist

ödemen hayırlı olsun @volkanaydinli
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Coulers79

Hayırlı olsun Bekeli ve Volkan.

mutsuzsun

YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED

You have violated our terms of service.

1.4 Only one account per computer is allowed to view advertisements. If more than one account in a single computer view advertisements, all of those accounts will be permanently suspended.

arkadaşlar daha önce bu hatayı aldığım için yeni bir tane kullanıcı açtım. 5 dolara geldim. talep ettikten sonra yine bu yazı çıktı. bu kullanıcılarımı nasıl iptal ettirtebilirim. yardımcı oalabilirmisiniz..

enderege

Alıntı yapılan: mutsuzsun - 24 Ocak 2014, 13:26:26
YOUR ACCOUNT HAS BEEN SUSPENDED

You have violated our terms of service.

1.4 Only one account per computer is allowed to view advertisements. If more than one account in a single computer view advertisements, all of those accounts will be permanently suspended.

arkadaşlar daha önce bu hatayı aldığım için yeni bir tane kullanıcı açtım. 5 dolara geldim. talep ettikten sonra yine bu yazı çıktı. bu kullanıcılarımı nasıl iptal ettirtebilirim. yardımcı oalabilirmisiniz..

Ağ ve PC yi temizlemeden mi yeni üyelik açtın? Sebep olarak bunu göstermiş. Reklamlar tek bir ağ ve PC den izlenir demiş. Sanırım bunu ihlal etmişsin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Coulers79

Bir üyelik kullan uyarısı için neden yeni üyelik açtın?