Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: mtoy76 - 24 Mart 2014, 15:17:42
bu sitede avgler düzelmiş sanırım yatırım yapmayı düşünüyorum ama önceki hesabım banlandı. Yenisi açsam paypal onaylı değil eski hesabım onaylıydı ne yapmam lazım

Onaysız Paypal ile yurtdışı hiçbir yere yatırım yapamazsın. Ya payza ile devam edeceksin yada paypal onaylanacak. Payza ile devam edersen Payza çekebilirsin.

Birde şu var ama Probux admini bu konuda ne kadar hashas onu bilmiyorum. Onaylı paypala 2. mail ekleyebilirsin. Bunu neoda denedim ve problem yok. Ama probux da denemedim. Yatırım yapacağın için sorun olmaz sanırım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Alıntı yapılan: enderege - 24 Mart 2014, 18:01:16
Onaysız Paypal ile yurtdışı hiçbir yere yatırım yapamazsın. Ya payza ile devam edeceksin yada paypal onaylanacak. Payza ile devam edersen Payza çekebilirsin.

Birde şu var ama Probux admini bu konuda ne kadar hashas onu bilmiyorum. Onaylı paypala 2. mail ekleyebilirsin. Bunu neoda denedim ve problem yok. Ama probux da denemedim. Yatırım yapacağın için sorun olmaz sanırım.
ben banlandım ya hocam, üstelik yatırım olduğu halde..

HyperNova

Alıntı YapYa payza ile devam edeceksin yada paypal onaylanacak. Payza ile devam edersen Payza çekebilirsin.
Hocam cahilliğimden dolayı affola daha önce payzayı hiç araştırmamıştım.Yanlış anlamadım değil mi payza onaysız hesap ile yurtdışına gönderim oluyor.

enderege

Alıntı yapılan: ikose - 24 Mart 2014, 18:23:52
ben banlandım ya hocam, üstelik yatırım olduğu halde..

O zaman ya Payza yada yeni onaylı Paypal.

enderege

Alıntı yapılan: HyperNova - 24 Mart 2014, 18:35:41
Hocam cahilliğimden dolayı affola daha önce payzayı hiç araştırmamıştım.Yanlış anlamadım değil mi payza onaysız hesap ile yurtdışına gönderim oluyor.

Onaysız Payza hesabınızda para varsa yurtdışına para gönderebilirsiniz.

HyperNova

Alıntı yapılan: enderege - 24 Mart 2014, 18:38:33
Onaysız Payza hesabınızda para varsa yurtdışına para gönderebilirsiniz.
Desenize hocam bu paypal bizi sömürmüş diye hem fee birçok ptc sitesinden alıyor üstelik onaysızda işlem yaptırmıyor.Gerçi onaylıyımda bunuda öğrendiğim iyi oldu görmesem vah halimize (:

sicher

Hayırlı olsun enderege hocam :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mtoy76 - 24 Mart 2014, 15:17:42
bu sitede avgler düzelmiş sanırım yatırım yapmayı düşünüyorum ama önceki hesabım banlandı. Yenisi açsam paypal onaylı değil eski hesabım onaylıydı ne yapmam lazım

Admine ticket açıp halledebilirsin.
Öyle ya da böyle, banladığı herkese iletişime geçince zaten yeni hesap aç diyor Probux.
Eski Paypal hesabına yeni bir mail ekleyerek tekrar üye olmak için izin istemen yeterli.
Bir hata ettim banlandım ama yeniden yatırım yapmak istiyorum. 1 tane PP hesabım var şeklinde.
Hatamı kabul ettim olayına girersen. Sorun çıkartmıyorlar ;)

Calyente

Hayırlı olsun enderege hocam ve diğerleri! :)

Ban yemeden ilk paramı çekersem bende yatırımı düşünüyorum...  O:-)

enderege

Herkese iyi dilekleri için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Calyente - 24 Mart 2014, 22:47:03

Ban yemeden ilk paramı çekersem bende yatırımı düşünüyorum...  O:-)

Ban yemek için bişeymi yaptında kuşkulanıyorsun?