Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Ödemeniz hayırlı olsun Elisa Hocam :)  (p)

mesut

Hayırlı olsun @ElisaMcCline

aydyar13

Hocam hayırlı olsun :)
Benim elim gitmiyor fee yi gördükçe   :-[

ElisaMcCline

Teşekkürler arkadaşlar, daha fazlalarını çekersiniz umarım :)

Alıntı yapılan: aydyar13 - 22 Haziran 2014, 11:41:05
Hocam hayırlı olsun :)
Benim elim gitmiyor fee yi gördükçe   :-[

İçerde yatırıma devam ettiğin sürece, ihtiyacın olanı tabii ki ayır, çek/yatır yaparsan fee sorun olur.
Ama zaten çekeceksen, bunu yaz bitene kadar öteleyemeyeceğine göre, çek cebinde dursun bence ;)

Ben mecburen de çektim. RR salıyorum, hesabı boşaltmam lazım. Daha 600-700 RR var. (Rented Referrals:   681).
Denemek için yeni bir başlangıca yetecek kadarını bırakıp gerisini çekerim ;)

bilalyuzugullu

hayırlı olsun elisamccline :y çek çek sitede duracağına bilgin e gönder yatırım yapsın sağa sola :))

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 23 Haziran 2014, 15:18:22
hayırlı olsun elisamccline :y çek çek sitede duracağına bilgin e gönder yatırım yapsın sağa sola :))

Bakınıyorum yine bu aralar bir bexbux bulabilecek miyim bakalım. EMC tüm site ödemeleriniz mübarek olsun  :D

pikaçu

Hayırlı olsun Elisa  (hp) Bende ödeme sınırını geçtim fakat ödeme istediğimde hata veriyor bu günlük limit doldu gibi belirli bir saati var mı ödeme istemek için ?

Coulers79

Tüm ödemeler hayırlı olsun hocağbi. (hp)  Site Paypal ödemelerini sabah ve akşam 6'da yapıyor.

universitely76

Hayırlı oldunlar efenim ödemeniz :)
Şu sıra imzasız'ım...

aydyar13

Fee sine uyuz oluyordum avglerde 0,6 civarına gelince çektim tüm parayı yatırımın birazcık fazlasını çekmiş oldum. Şimdi kalan 650 refi de salıcam Balance negatifte kalabilir hesabını yapmaya da üşendim. 1 ay geçsin tekrar denerim herhalde ref kiralamayı.

Site 14 dolar kesti.

Paypalda bu sefer bir tuhaflık vardı ödeme formatında yukarıda da şöyle bir kısım vardı bir sıkıntı mı var ?