Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Ödemen hayırlı olsun aydyar13 :)

Seni satıcı gibi göstermiş. Bizede bir çok ödeme bu şekilde geliyor. şimdilik sorun yok.  :y
Sitelerin  kötüleştiği zamanlarda disputeleri daha kolay kazanmak ve gönderdiği parayı daha kolay almak için izlediği bir yol.  :y

aydyar13

Alıntı yapılan: ikose - 24 Haziran 2014, 12:12:36
Ödemen hayırlı olsun aydyar13 :)

Seni satıcı gibi göstermiş. Bizede bir çok ödeme bu şekilde geliyor. şimdilik sorun yok.  :y
Sitelerin  kötüleştiği zamanlarda disputeleri daha kolay kazanmak ve gönderdiği parayı daha kolay almak için izlediği bir yol.  :y

Cevap için teşekkürler o zaman parayı bankaya mı çekmeli?

ikose

Alıntı yapılan: aydyar13 - 24 Haziran 2014, 12:17:14
Cevap için teşekkürler o zaman parayı bankaya mı çekmeli?
Ben bu güne kadar bir işlemle karşılaşmadım , bu nedenle gönderimde yapmadım..
Bakiyeni 0,- tutmak sana verilecek olan disputeyi engellemez bakiyen (-) olur ama yine ödersin.
haaa (-) bakiye olduğunda dahada bu PP hesabımı kullanmam parayıda geri vermem diyorsan,
ve başka hesap açar uğraşırım diyorsan o başka, ama eğer bu hesabına tanımlı Kredi kartı var ise ondan alır yine alır..

aydyar13

Alıntı yapılan: ikose - 24 Haziran 2014, 12:21:25
Ben bu güne kadar bir işlemle karşılaşmadım , bu nedenle gönderimde yapmadım..
Bakiyeni 0,- tutmak sana verilecek olan disputeyi engellemez bakiyen (-) olur ama yine ödersin.
haaa (-) bakiye olduğunda dahada bu PP hesabımı kullanmam parayıda geri vermem diyorsan,
ve başka hesap açar uğraşırım diyorsan o başka, ama eğer bu hesabına tanımlı Kredi kartı var ise ondan alır yine alır..

Tabi onaylı kredi kartı var paypal alacak olsa bir şekilde alıyor yani kalsın o zaman napalım :D

bilalyuzugullu

hayırlı olsun aydyar :y

abcb

Elisa Hocam, Aydyar ödemeleriniz hayırlı  olsun  :)

cihan77

Aninda geldi.

bilalyuzugullu

ikose

Ödemen hayırlı olsun Cihan :)

mesut

Ödeme alan herkese hayırlı olsun...