Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sopcastsports

Ödemen hayırlı olsun.

Kesinti fee %12 Probux'ta zaten. 12 dolara hemen hemen 1,5 dolar ediyor.

Z.K.U.D

Alıntı yapılan: cihan77 - 31 Temmuz 2014, 23:38:34
Z.K.U.D 

Odemen hayirli olsun

Teşekkür ederim cihan77  ;) (a)

Z.K.U.D

Alıntı yapılan: sopcastsports - 31 Temmuz 2014, 23:39:57
Ödemen hayırlı olsun.

Kesinti fee %12 Probux'ta zaten. 12 dolara hemen hemen 1,5 dolar ediyor.

İlk defa 10$ üstünde ödeme aldığım nasıl belli demi  :g hep ufak tutarlarda ödeme yapam sitelerden ödeme aldığım için böyle kesintilerle karşılaşmamıştım  :) ama yine de admini dövme konusunda kararlıyım kesinti yapılan herkesi beklerim  (zopa) (hydr) :m

neon

.............

nukhet

Arkadaşlar yabancı forumları inceledim az önce bir çok kişi değişik saatlerde ödeme almış, yani bizim bildiğimiz server saati uygulamsı yok sanki, bir de aşağıda verdiğim ödemeye bakın, golden üye ve aldığı parada 50 doların altı değil

nukhet

Hayırlı olsun Neon arkadaşım nihayet sen aldın ya :g Rahatladım valla :) Neymiş bir daha  (scm) ilan etmek yokmuş dimi ;)

neon

Alıntı yapılan: nükhet - 01 Ağustos 2014, 00:00:20
Hayırlı olsun Neon arkadaşım nihayet sen aldın ya :g Rahatladım valla :) Neymiş bir daha  (scm) ilan etmek yokmuş dimi ;)

Teşekkürler.  :)   Hımmm şey, ben her zaman söylemişimdir zaten Probux a güvenin mutlaka ödemelerinizi yapacaktır diye   :D  Şaka bir yana gerçekten scam olduğuna kesin kanaat getirmiştim. Ama şimdi baya bi rahatladım. Admin e ticket göndermiştim, biraz ağır mı konuştum acaba  ??? forumdan beni yasaklamışlar :'( Şimdi ödeme kanıtını forumda paylaşamıyorum  :S

ElisaMcCline

Hayırlı olsun arkadaşlar :)

Dün Nükhet Hn ' ın saat bilgisi üzerine mükerrer bir durum diye düşünmüştüm ama aklımda da soru işareti kalmıştı. Deneyip görürüz diyordum :)
23:49 da denedim ve geldi.. ZKUD' un bilgisini görünce acele etmedim, Neodan da çektim ,uploadlarımı yaptım :)

Bigi için de Nükhet Hn' a ayrıca teşekkürler :) :y

30.nolu ödemem :) 14,27$ (ok)

Toplam çekilen: $1435.52$  (ok)

6il9in

Ödemen hayırlı olsun hocam her koşulda neonun farkı şu belimi doğrultim en kısa sürede neoda holdenim  :D önümüzdeki aylarda kampanya yapar ise  :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 01 Ağustos 2014, 00:16:13
Ödemen hayırlı olsun hocam her koşulda neonun farkı şu belimi doğrultim en kısa sürede neoda holdenim  :D önümüzdeki aylarda kampanya yapar ise  :P

Teşekkürler :D

Evet, neoya bel doğrultmadan girilmez tabii ki , doğrult öyle gel de bir de Fernando düzeltsin :PP