Probux Ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 23 Kasım 2012, 02:21:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

ödemen hayırlı olsun Gökhan  (p) ($)

abcb

Ödemen hayırlı olsun Gokovic  :)

ElisaMcCline

Ödemen hayırlı olsun gokovic ($)

Payzada hiç fee olmadı, hesap pro ise hesaba gelince fazlası kesiliyor zaten.. Standart payza hesabında ise kesinti yok.
PP de ise, daha öce de şimdi de, hesabınız standart ya da premier, farketmiyor.. içerde kesiliyor kesinti. Premier olsanız dahi PP de ayrıca bir kesinti olmuyor.
PP gidip gelmeden önce işlem başına 0,10$ dı sanırım.... Şu anda % olarak fee uyguluyor gibi. benim 20$ da da 0,25 gibi birşey kesildi.

Her durumda PP nin premier hesaplardan kestiğinden az olduğu için ben önemsemedim..
Neye göre hesaplıyor, ona da dikkat etmedim.

gokovic

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Ocak 2013, 17:01:31
Ödemen hayırlı olsun gokovic ($)

Payzada hiç fee olmadı, hesap pro ise hesaba gelince fazlası kesiliyor zaten.. Standart payza hesabında ise kesinti yok.
PP de ise, daha öce de şimdi de, hesabınız standart ya da premier, farketmiyor.. içerde kesiliyor kesinti. Premier olsanız dahi PP de ayrıca bir kesinti olmuyor.
PP gidip gelmeden önce işlem başına 0,10$ dı sanırım.... Şu anda % olarak fee uyguluyor gibi. benim 20$ da da 0,25 gibi birşey kesildi.

Her durumda PP nin premier hesaplardan kestiğinden az olduğu için ben önemsemedim..
Neye göre hesaplıyor, ona da dikkat etmedim.

Anladım hocam bilgiler için teşekkürler. Standart payza benim kesintisiz almam iyi olmustu. Anlamadııgm şey şimdi niye Payzaya çekim yapamadım. işaret vardı ama tıklanmadı. Payzadan alamadıgım için paypaldan aldım mecbur. Arka arkaya 2 ödeme payzaya yapmıyormu acaba.

enderege

Hayırlı olsun gokovic.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

arshi

Hayırlı olsun gokovic :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 07 Ocak 2013, 17:06:13
Anladım hocam bilgiler için teşekkürler. Standart payza benim kesintisiz almam iyi olmustu. Anlamadııgm şey şimdi niye Payzaya çekim yapamadım. işaret vardı ama tıklanmadı. Payzadan alamadıgım için paypaldan aldım mecbur. Arka arkaya 2 ödeme payzaya yapmıyormu acaba.

Yoo yapılıyor ???
PP yatırım mı yaptın,,, Hangi ödeme işlemciden daha çok para girişi varsa, ondan sınırsız, diğerinden yatırımın kadar ödeme alabiliyorsun.
Ödeme alabilir durumda değilim şu anda, o yüzden deneyip bilgi veremiyorum ...

gokovic

Herkese teşekkürler. :y

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Ocak 2013, 17:09:04
Yoo yapılıyor ???
PP yatırım mı yaptın,,, Hangi ödeme işlemciden daha çok para girişi varsa, ondan sınırsız, diğerinden yatırımın kadar ödeme alabiliyorsun.
Ödeme alabilir durumda değilim şu anda, o yüzden deneyip bilgi veremiyorum ...

Paypaldan 20$ 100 rr almıştım hocam. Geçen sefer 5$ payzadan çektim. ondan sanırım pasif durumda dı payza.

enderege

Alıntı yapılan: gokovic - 07 Ocak 2013, 17:16:57
Herkese teşekkürler. :y

Paypaldan 20$ 100 rr almıştım hocam. Geçen sefer 5$ payzadan çektim. ondan sanırım pasif durumda dı payza.

Hangi işlemciden fazla ödeme yaptıysan o işlemciden ödeme alırsın kuralı devreye girmiş. Sende PP dan ödeme yapmışsın. PP dan çekebilirsin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Kısaca.. Payzadan da 20$ yatırdığın taktirde, istediğinden çekebilirsin.... O zaman PP ve Payza eşit yatırım olur.
Daha önce hiç yatırımın olmadığı için, yine her ikisi de eşitti. yani istediğinden alabiliyordun.