ClixSense Takımı - Herkes bi baksın bence...

Başlatan Mesen, 08 Temmuz 2011, 20:46:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesen

SİTEDE UPLINE DEÐİŞİMİNİN İPTAL EDİLMESİ SEBEBİYLE, KONU GÜNCELLİÐİNİ YİTİRMİŞTİR.

Arkadaşlar. ClixSense takımı kuruyoruz herkese 2 alt ref verip 2*8 matrixden toplamda yıllık $512+ reklam gelirlerini hedefliyoruz. Takıma giren herkes premuim hesap alacak. Cebinizden çıkacak olan para sadece $14.95. Ayrıyetten reklam gelirleri de var. Şimdi de sizi detayları açıklayayım:

http://www.emoneyspace.com/teambuild

Bu bizim sayfamız. En altında ref listesi var. 1 haftada 22 kişiye ulaştık. Herkese dediğim gibi 2 alt ref verilecek. Aranızda katılmak isteyenler varsa bana ulaşsın. Ref dağıtımı yapacağız. Ne kadar erken hareket ederseniz o kadar iyi olur. Çünkü merdivenin üst basamaklarında olursunuz. Dolayısıyla yeni gelenler dağıtıldığında sıra olarak siz daha önce olduğunuz için size gelir ilk ve daha üst basamaklarda olursunuz.

Üye olup olmamanız önemli değil. Upline değişikliği için ticket açabilirsiniz. Şahsen kendim öyle yaptım.

Şimdi bizden üye olacak olanlar varsa ilk ikisi benim level 1 olacak. Diğerleri de üye olan 2 üyenin altına geçecek. İlk ben varım diyeni level1'e yerleştireceğiz. Kendiniz de bulabilirseniz sisteme üye edin.  Sizin bulduğunuz her kişi sizin matrixde bulunacaktır. Sonuçta ortaya koyacağımız para sadece $14.95! Gelir ise mutlaka daha fazla olacak her türlü kârlı bir iş olacak.

Mesen

Hiç yok mu ya :) Ben en azından 3-4 kişi çıkar diye düşünüyordum. Bence çok kârlı bir girişim olacak. İyi düşünün fırsatı. 1 haftada 24 kişi olduk ve 7300 kere ziyaret edildi sayfamız. Reklamlar veriyoruz. 1 ay içerisinde 100 kişiyi bulabiliriz. Tabi kişi sayısı arttıkça yenilerini bulma ihtimalimiz de artacak. Hazır az kişi varken matrixin üst sıralarında bulunmayı kaçrımayın derim.

Daha ayrıntılı bilgi için: [email protected]

Mesen

Alıntı yapılan: ikarayel - 09 Temmuz 2011, 19:30:55
ben varım
Tamam seni bildiriyorum admine yerleşimini yapalım sonra sana göndereceğin ticket mesajını vereceğiz. Matrixde yerini almış olacaksın. Matrixde yerini aldığın zaman upgrade yapacaksın. Sonra zaten upgrade yaptığında 100 tane welcome ads çıkıyor. Bir kere $1 oradan baştan geliyor. Sonra sen de yeni üyeler bulursan senin hemen level1ine yerleştireceğiz. Bulabiliyorsan çevrenden bul getir, bulamasan da biz sana refleri vereceğiz ama sürecini hızlandırmış olursun. Herkesin matrixini kuracağız. Sadece en tepedeki adamlar kazanmayacak adil bir dağıtım olacak.

bilge8408

bulamassa nasil ref vericeksiniz? ben premium uyeyim mesela ben de katilsam birinin alt uyesi olarak benim ustumdeki uyeler bana ref mi bulcak?

Mesen

Alıntı yapılan: bilge8408 - 09 Temmuz 2011, 23:15:10
bulamassa nasil ref vericeksiniz? ben premium uyeyim mesela ben de katilsam birinin alt uyesi olarak benim ustumdeki uyeler bana ref mi bulcak?

Olay zaten o. Bulduktan sonra elde edilecek kazançtan şüphe edemezsin ki. Tüm mesele bulma ve ne kadar genişlersen o kadar yeni üye buluruz. Mutlaka en altlarda birileri kalacak fakat biz şu an merdivenin üstlerindeyiz.

İkinci soruna cevabım ise evet. Dediğim gibi herkese 2 ref olacak. Bir üyeye 3. bir level1 ref verilmeyecek, verilmez de zaten. Verilmesi kayıp olur anlamsız olur. Getirisi olmaz. Matrix herkesin altına 2 üye koyma ile genişliyor. Sistemi tam olarak anlayabildiysen sorunun cevabını çıkarırsın. Üst kesim zaten kendilerine ikişer tane bulduğu zaman yeni gelenleri sana verecek. Sana da direkt level1den bağlı 2 ref verildiğinde yeni gelenler senin level1 reflerine verilecek. Böyle böyle kat kat aşağı inecek.

Fakat senin premium üye olman belki işi bozabilir. Çünkü biz zaten en başta premium komisyonuyla kazanmayı hedefliyorduk. Ama yine de admine bir sorayım.

bilge8408

Alıntı yapılan: Mesen - 10 Temmuz 2011, 00:02:16
Alıntı yapılan: bilge8408 - 09 Temmuz 2011, 23:15:10

Olay zaten o. Bulduktan sonra elde edilecek kazançtan şüphe edemezsin ki. Tüm mesele bulma ve ne kadar genişlersen o kadar yeni üye buluruz. Mutlaka en altlarda birileri kalacak fakat biz şu an merdivenin üstlerindeyiz.

İkinci soruna cevabım ise evet. Dediğim gibi herkese 2 ref olacak. Bir üyeye 3. bir level1 ref verilmeyecek, verilmez de zaten. Verilmesi kayıp olur anlamsız olur. Getirisi olmaz. Matrix herkesin altına 2 üye koyma ile genişliyor. Sistemi tam olarak anlayabildiysen sorunun cevabını çıkarırsın. Üst kesim zaten kendilerine ikişer tane bulduğu zaman yeni gelenleri sana verecek. Sana da direkt level1den bağlı 2 ref verildiğinde yeni gelenler senin level1 reflerine verilecek. Böyle böyle kat kat aşağı inecek.

Fakat senin premium üye olman belki işi bozabilir. Çünkü biz zaten en başta premium komisyonuyla kazanmayı hedefliyorduk. Ama yine de admine bir sorayım.

tamam, haber bekliyorum

Mesen

ikarayel, clixsense'e üye isen ticket açacaksın üye değilsen şu linkle üye ol: http://www.clixsense.com/?3468741

Eğer üyeyim diyorsan göndereceğin ticket da şu:

Konu: Upline change

Hi. I want to change my upline his username: Mesen90 his link: http://www.clixsense.com/?3468741

Seni benim level1ime koydular. Bir tane daha verecekler ondan sonra bulduğum refleri ben senin altına vereceğim veya bulabiliyorsan kendin bul ref 2 tane. Bulduklarımızı onların altına zamanla veririz böyle böyle gidecek. Hayırlı kazançlar...  ;)

Bu arada bilge senin mesajını da yolladım cevabı bekliyorum.

Mesen

Bilge senin emailin geldi. Premium herkesi matrixe alıyoruz. Yeterki premium olsun matrixi tıkamasın diyor admin. Kararın nedir?

bilge8408

Alıntı yapılan: Mesen - 10 Temmuz 2011, 19:27:50
Bilge senin emailin geldi. Premium herkesi matrixe alıyoruz. Yeterki premium olsun matrixi tıkamasın diyor admin. Kararın nedir?

Tamamdir. Nasilsa reklam vermiyorum, denemek icin zamaninda almistim bir premium uyelik :) Bari birilerinin isine yarasin :) Belki benim de isime yarar :)