Wills Ads (SCAM)

Başlatan enderege, 28 Kasım 2012, 20:22:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Zor bir kulvarmış 5'imizi 1'Amerikalıya eş tutmuşlar :)

tolgacan86

olsun birlikten kuvvet doğar gene bakarıs çaresine ;)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Aralık 2012, 02:35:30
Enderege,
yeni ref yarışması var.... Sadece ref yarışması değil aslında.... yatırımcı bulma ile karışık.

Gördüm hocam  o konuyu ama bize yağ çıkmaz gibi geldi bana. Birde site oturmadı henüz. Ne yatırımcısı bulucam ki?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Arkadaşlar, bu admin de tozuttu....

Site, script değiştiriyormuş. Admin herkesin hesabını kendisinin taşımasını istiyor.... ???

Yeni adres buymuş, isimi daha sonra taşıyacak heralde, şimdilik direk IP ile erişim vermiş.

1) bilgisi verilen IP deki siteye kayıt olunacak
2) Kayıt olurken, daha önce verilen bilgilerin kullanılması önemliymiş. Ve yeni siteden kendisine ticket atılmasını istiyor.
3) Haftasonu willads yi bırakabilirmişiz... ( burada tam olara ne kastettiğini anlamadım aslında şöyle demiş : Take the Weekend off from Wills Ads)

Bayağı bir saçmalamış... :( Bir sürü ref patlayacaktır....

hakanatik01

Fena gider refler başta ben :D enderege hocam kayıt olup siz refli linkinizi atın burdan ordan geleyim ben gene ben hiç hatırlamıyorum çünkü bilgilerimi tarih alan sorduysa sallamışımdır büyük ihtimalle kız bile işaretlemiş olabilirim :D Diğer yandan  iyide olabilir belki bu durum refsiz arkadaşlar tekrardan yeni yeğlikle refiniz olup ref yarışmasına katkıda bulunabilirler :)

edit:Bukez enderege hoca  siteyi açılmadan patlatmış  :g :g :g

enderege

Bende 3 gündür düşünüyordum. Bu site adam olmayacak diye. SCAM a  taşısam mı? taşımasam mı? kararsız kalmıştım. Bence siteyi kökten bırakalım. Hayır yok buradan. Tek korkum verdiği 5$ için dispute açar mı?  :D  Yeniden kayıt yaptırmanıza, bilgi taşımanıza gerek yok. Bırakın gitsin. Bir kaç günede ben konuyu SCAM bölümüne taşırım.

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Ocak 2013, 02:37:42

edit:Bukez enderege hoca  siteyi açılmadan patlatmış  :g :g :g

9 . uncu madde ihlali  :X
Bittin hakan sen..  :g

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Ocak 2013, 02:31:17

Yeni adres buymuş, isimi daha sonra taşıyacak heralde, şimdilik direk IP ile erişim vermiş.
Yeni adrese girip üye oldum. Online olunca firefox Bu bağlantı güvenilir değil diye uyarı verdi.

enderege

Arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ederim. Admin onca senedir script tasarlamış ama kendisininkini becerememiş. Sonunda PTC evolution scriptine geçmiş. Hazır bi  script almış. Ayrıca refleri, balancedaki parayı silmiş. Herşeye 0 dan başlamış. Günlük reklamlar şuan için 3x0.01$, 3x0.005$ ve 1x0.001$ olarak vermiş. Ama %5 direk ref tıkı %10 RR tıkı komisyonu vermiş. Bu nedenle site her ne kadar sağlamda olsa benim için bitti. Zaten forumunda da kimse yok. Eski üyeler yeni kayıt yaptırmamış. SCAM kısmına taşıyorum. İlgilenen devam etmek isteyen olursa devam edebilir,hatta yeni tanıtım yapıp forumdan ref edinebilir.

Destekleriniz için tekrar teşekkür ederim.

SCAM