İmajbux.com - (SCAM)

Başlatan strenergy, 05 Nisan 2020, 12:13:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erden57

Alıntı yapılan: erden57 - 25 Nisan 2020, 00:31:56
Başka bir hesap açıp desteğe sordum. Bu sefer ingilizce cevap geldi ve çoklu hesap sebebi ile olduğu söylendi. Yukarıda Allah şahit sadece bu site için değil hiçbir site için çoklu hesap kullanmam. Destek için açtığım hesap da ayrı cihaz ve internetten açılmış, hiçbir reklam tıklaması yapılmamış ve sadece destek ekibine ulaşmak için kullanılmıştır.

Sorun bu da değil bana göre. Coin ödemelerinde aracı firma coin2send. iki sefer yazan rakamdan düşük yatırdığımı bahane ettiler. ilkinde %5 kesinti ile geri iade ettiler. İkincisi için de %5 kesniti yapacaklar ama ödeme için 7 iş gününe kadar sürebilir demişler. İlkinde 24 saat ikincisinde 7 iş günü. Sebep? Çok basit dünkü Coin yükselişi, bana aynı miktarda coin ödediklerinde $ bazında daha fazla ödemiş olacaklar aslında. Ama burada sorun imajbux da. Beni neden bu firmayla muhattap ediyorlar onu anlamadım. Ben parayı imajbuxa yatırdım, coin2send benim muhatabım değil ki. Defaten bunu dile getirdim ama kendiniz yazın dediler. Keza 163 referansın 76 sı için isterseniz size mail attırayım hepsi gerçek ve farklı kişilerdir dedim hatta aynı ilde olan bile 5i geçmez. Ama işlerine gelmiyor.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Her işte bir hayır vardır.

Bu arada web yazlımcıyım ve 2014 den beri coin piyasasındayım. Hatalı yatırmayacak kadar tecrübeliyim. Tek hatam keşke video kaydı tutsaydım ikincide.
fcdventures.com
nedregpt.com

ElisaMcCline

Refler ya da çoğu aktif değil ve tıklama vs de yapmıyor ya da yapmamışsa, PTSU görevi olarak değerlendirmiş olabilirler.
Üye ol al sana şu kadar mantığıyla gelen ve aktif olmayacak refleri bu gibi siteler pek kabul etmiyor, o yüzden PTSU da yasak aslında.

Ama fikir sadece. Böyle olmuş ya da bu şekilde değerlendirilmiş olabilir.

cimbomlu88

Geçmiş olsun @erden57  :( Yatırımını geri iade etti mi admin?

erden57

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 25 Nisan 2020, 00:37:21
Refler ya da çoğu aktif değil ve tıklama vs de yapmıyor ya da yapmamışsa, PTSU görevi olarak değerlendirmiş olabilirler.
Üye ol al sana şu kadar mantığıyla gelen ve aktif olmayacak refleri bu gibi siteler pek kabul etmiyor, o yüzden PTSU da yasak aslında.

Ama fikir sadece. Böyle olmuş ya da bu şekilde değerlendirilmiş olabilir.

Hocam dediğim gibi 76 üye 30 gün golden üyelik boyunca tıklama yapacak üye sayım. Yani şunu söyledim hatta desteğe, ben linkini paylaşırım linke tiklayanin ne yapacağı bilemem. Benim tek suçlu olabileceğim yer vpn veya başka türlü çoklu hesap. Bana biraz bahane gibi geliyor. Ptsu kabul etmeyen başka bir platformda birinci oldum yine aynı kişilerle.Ama dediğiniz gibi bahaneleri muhtemelen o olacak
fcdventures.com
nedregpt.com

erden57

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 25 Nisan 2020, 00:48:48
Geçmiş olsun @erden57  :( Yatırımını geri iade etti mi admin?

Teşekkür ederim yok admin ilgilenmiyor zaten başından beri. Ben o ödeme aracı siteyle görüşüyorum. En son 7 iş günü içerisinde yapacağız demişler.
fcdventures.com
nedregpt.com

erden57

Şimdi tabi yatırımınız var o yüzden riskli olabilir ama benim hesabım halen kapalı. Referans yarışmasında sanki bana ödeme yapmış gibi birinci göstermiş. Bizim forumdan iki kişi 1 sıra yukarıda olacakken aşağıda kalıyor bu sebeple. Ayrıca @cimbomlu88 @ElisaMcCline size destek olamk için sizin refinizle kayıt olmuştum adım gibi eminim deposit ettiğim komisyonu da size yansıtmamışlardır. Son mesajım olsun konuyu baltalamak gibi bir niyetim yok kesinlikle benim için site scam olmuştur.

EDİT : Dün gece mesaj atmıştım demek ki işe yaramış beni çıkarmışlar listeden. bana faydası olmada size olsun bari çok şükür
fcdventures.com
nedregpt.com

strenergy

Alıntı yapılan: erden57 - 26 Nisan 2020, 14:51:51
Son mesajım olsun konuyu baltalamak gibi bir niyetim yok kesinlikle benim için site scam olmuştur.

EDİT : Dün gece mesaj atmıştım demek ki işe yaramış beni çıkarmışlar listeden. bana faydası olmada size olsun bari çok şükür

Geçmiş olsun @erden57  :'(

Konu baltalanmış olmuyor emin ol. Sitenin en başından beri eksikliklerini sorunlarını bizler de söyledik zaten. Site tuhaflıklar vardı. Artık gittiği yere kadar devam edeceğiz.

Sorunlar devam ederse Önerilmeyen alanına alacağız artık.
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: erden57 - 26 Nisan 2020, 14:51:51
Şimdi tabi yatırımınız var o yüzden riskli olabilir ama benim hesabım halen kapalı. Referans yarışmasında sanki bana ödeme yapmış gibi birinci göstermiş. Bizim forumdan iki kişi 1 sıra yukarıda olacakken aşağıda kalıyor bu sebeple. Ayrıca @cimbomlu88 @ElisaMcCline size destek olamk için sizin refinizle kayıt olmuştum adım gibi eminim deposit ettiğim komisyonu da size yansıtmamışlardır. Son mesajım olsun konuyu baltalamak gibi bir niyetim yok kesinlikle benim için site scam olmuştur.

@erden57

@strenergy modum da yazmış ama ilgilenmiyorum diye düşünmeyin diye yazıyorum.
Yazılan ve arkası dolu olan her bilgi bizim yani forumdaki herkes için değerli, bu yüzden verdiğiniz bilgilerle ilgili bir sorun yok.

Her sitede, ki özellikle yeni açılan ve oturmamış sitelerde sorunlar olabiliyor. Önemli olan irtibata geçildiğinde bunların çözülebiliyor olması.

İade konusunda sistem üzerinden zaten iade ettikleri yani onlardan çıktığı için mi sizi aracı kuruma yönlendirdiler bilemediğim için fikir beyan etmedim ve hala edemiyorum.
Sadece şunu biliyorum ki, pek çok legit site, bu iadeyi dahi yapmayabilirdi. bu bakış açısı ve niyet olarak onlara bir artı kazandırabilir.

PTSU/DR konusunda her ne kadar haklı olsalar da, fazlaca katı davranılmış. Refler silinip, "yapma bir daha" denebilir ve yatırımınız ve hesabınız temize çıkartılabilirdi.
Keza iade konusunda yaşanan sorun da çıkmamış olurdu.

Daha önce buradaki arkadaşların ticketları hep değerlendirildi ve bir hata ya da düzgün bir talep varsa hep olumlu dönüş alındı.
Bu yüzden açıkçası size mi denk geldi. Ya da bir şekilde sistemi kandırmaya yönelik hareket ettiğiniz düşüncesiyle davrandıkları için, tamamen sizinle ilgilenmemeyi mi tercih ettiler bunu bilemiyoruz.

Listeyi düzeltmiş olmaları evet hata yaptıkları ama uyarılınca düzeltildiği de demek.

Yatırımdan bir ref geliri geldi mi ? inanın hiç bir fikrim yok, sadece parasal anlamda dahil oldum desem yeridir, eğleneceğimiz bir yatırım olsun mantığıydı.
@cimbomlu88  arkadaşımız daha net cevap verebilir belki.

Yani hepsini üstüste koyunca,
Bilerek kendilerine fayda sağlanabilecek bazı hatalar yapılabiliyor ama birileri görüp düzeltin dediği zaman düzeltiyorlar diye de düşünülebilir.
veya
Sistemi oturtana kadar çok detayla uğraştıkları için fazlaca sıkıntı da çıkıyor olabilir.

Biz de daha önce timbux konusunda pek sorun yaşanmadığı için, hem gurup olarak eğlence amaçlı bir yatırım olur, hem de deneriz diye girdik zaten.

Kendi adıma, hesapla da uğraşmadığım için  ( @cimbomlu88  arkadaşımız sağolsun ) , kendisinden de olumsuz bir bilgi almadığı için,
Arada ticket vs için yardım isteyen üyelerimiz var, onların ticketlarına olumlu dönüş bilgileri geldiği için; artniyet olmadan hata yaptıkları zamanlar oluyor gibi geliyor.
tek istisnası sizin durumunuz oldu şu ana kadar.

Sonuçta göz önünde olan ve ister istemez ilgilenilen bir site. Nereye doğru gittiğini daha net görebiliriz bir süre sonra.

Tekrar geçmiş olsun.

cimbomlu88

Evolution scriptlerde gelen komisyon izlenemiyor açıkçası onunla ilgili teyit ve kontrolü ancak adminler yapabilir @erden57 Bişey söylemek mümkün değil onunla ilgili ???

Sitede şu anda genel olarak bir sorun yok. Biraz fazlaca dağıtıyorlar bonuslar sebebiyle. O konuda şüphelerimiz var ama en azından 2 ay falan ayakta kalabilirse güzel kazandıracak diye hesaplıyoruz.

Tekrardan geçmiş olsun @erden57 hocam. Birçok siteye yatırım yapıyoruz ve tabiiki hepimiz risk alıyoruz. Ama genelde bi bilinmeze yatırım yapıyoruz. Çünkü karşımızda bir tandığımız bir kişi veya şirket yok. Site güvendiğimiz veya düşündüğümüz gibi çıkmadığında yapacak birşeyimiz kalmıyor. Ama en azından yatırımın iade edildiyse, benim için sevindirici nokta bu olacak.

HeadSh0t

@strenergy modum Standard Uyeler için min ödeme $2 bilginiz olsun :y :)