Gptbanks.com - (SCAM)

Başlatan tolgacan86, 04 Aralık 2012, 13:19:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Üzüldüm senin adına Tolga Geçmiş olsun  :(

hakanatik01

geçmiş olsun  :) bekliyorduk adam ingilizce bile bilmiyormuş derdini nasıl anlatacaksın  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Aralık 2012, 18:14:37
geçmiş olsun  :) bekliyorduk adam ingilizce bile bilmiyormuş derdini nasıl anlatacaksın  :g

Eminim Tolgacan içinden admine karşı bayağı bir body language çalışmıştır ama, uçak bileti lazım :D
Sambacı mı admin ? :D

tolgacan86

Malezya'lı :) Anlama kıtlığıda hat safhada olan birisi.. 3 kere bozdum halen anlamamakta ısrar ediyor.. Bende gpttracker, ptc investigation felan neresi olursa müsait zamanda şikayet edicem..

drogba

burada veya başka gpt sitesinde görev nasıl veriliyor. misal şu siteye üye olun 0.01 kazanın gibi.

hakanatik01

Min ödeme 1 Temmuza kadar 5$ olmuş 1 Temmuzda 1$ düşürülecekmiş bilginiz olsun bende zaten 5$'ı geçmiş ödeme istedim bakalım ödeme yapıcakmı denemiş olalım :)  artık paypal kesintiside varmış...

abcb

Teşekkürler Hakan  :) Payzaya isteriz  :)

hakanatik01

Ne kadar kesintisi onu yazmıyor şimdi ödeme isteyince Checkbox koymuşlar 1 tane paypal kesintisini kabul ediyorum diye çokmu kesicekler anlamadım :P :) payza ve egopayda min ödeme 1$ hala,sadece paypal 5$ olmuş kısa bir süre demişti admin öylede olur herhalde admin sevecen biri benim kadar ingilizce biliyor ondan sevmiş olabilirim :P o beni anlamıyor ben onu orta yolda buluşmaya çalışıyoruz :))  ;)

abcb

Checkbox bir hafta önce ödeme istediğimde vardı, 2.36 dolara 0.42 kesinti yapmışlar, paypal lazım olduğu için paypala istemiştim ama payzaya istemek lazım, masrafsız  :)

hakanatik01