Görevler Hakkında Genel Soru-Cevap

Başlatan ElisaMcCline, 07 Aralık 2012, 16:33:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bykazancom

Alıntı yapılan: bykazancom - 03 Şubat 2016, 20:20:31
Sorry, you must change your Facebook account's email to sign-in and perform tasks    task kısmına facebooktan giriyorum ama çıkmıyor bööylew bir yazı yazı çıkıyor giran varmı taska

A Facebook account is required to perform tasks on CrowdFlower.   arkadaşlar facebooktan giridiğim halde crowdflowere giremiyorum neden olabilir böyle bir görüntü çıkıyor task seçtiğimde

bykazancom

bykazancom

seboc58

Alıntı yapılan: bykazancom - 16 Şubat 2016, 17:46:09

benimki de aynı durum %70 ile level 1 olmuştum çok sevinmiştim birkaçtane task yaptım seviye etkileyenlerin 1 tanesi %68 olduğu halde 1 gün sonra levelimin kaybolduğunu görünce şok oldum. %72.9 ile level 0 dayım 1 hafta oldu değişen birşey yok 1 hafta boyunca seviyeyi etkileyen hiçbir task gelmedi

bazı arkadaşlar aylarca açılmadığını belirtiyor yeni hesap mı açayım bu hesaptan devam mı edeyim ? öneriniz nedir arkadaşlar

seboc58

Alıntı yapılan: bykazancom - 16 Şubat 2016, 17:46:09

yüzde kaç ile level 1 olmuştun ve level 1 olduktan sonra seviye etkileyen taskların kaç tanesinden expelled oldun ?

GameHunter

876645 numaralı "To Find Web Site (easy Task)" adlı görev var kolay olduğunu söylüyor ama tam anlayamadım.

Hangi aramayı yapıp neyi nereye yapıştırmamızı istiyor acaba ?

sterkamed

bu tasklara amerika serveri üzerinden girmeyi başardım sonunda 100- 120 küsür  task oluyor genelde   bolluk mekanı mübarek :DD , sistemi parayla bile olsa istemeyin bende yeni kullanıyorum bakalım önümüzdeki günler neler getirecek (k)

capaxa

Alıntı yapılan: sterkamed - 24 Şubat 2016, 15:57:48
bu tasklara amerika serveri üzerinden girmeyi başardım sonunda 100- 120 küsür  task oluyor genelde   bolluk mekanı mübarek :DD , sistemi parayla bile olsa istemeyin bende yeni kullanıyorum bakalım önümüzdeki günler neler getirecek (k)

Ben başka bir hesapla denedim , %88 başarı olmasıan rağmen level vermiyorlar..Daha doğrusu önce vermişlerdi sonra aldılar.. Nedenini sordum VPN kullandığın için dediler.. Anlıyorlar çünkü , ödeme almıştım paypal hesabım Türkiye kayıtlı..

sterkamed

paypalı abd adı ile alırsak kurtarırmıyız acaba

capaxa

Alıntı yapılan: sterkamed - 24 Şubat 2016, 21:06:44
paypalı abd adı ile alırsak kurtarırmıyız acaba

Türkiye de kullanamazsın paypalı bu sefer..Türk kartları ekleyip bankaya çekemezsin diye biliyorum