PTCGeneration (SCAM)

Başlatan gokovic, 15 Aralık 2012, 17:52:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

O zaman bir süre daha bende senin gibi 2-3 reklamına tıklayım
İşin kötü tarafı şu= Admin tıklamayı bırakan üyelere ödeme yapmıyor, yarın birgün durumları düzeldiğinde ödemelere yeniden başlarsa tıklamayı bıraktığımız için zaten ödeme alamayız

gokovic

Alıntı yapılan: abcb - 15 Şubat 2013, 17:30:57
O zaman bir süre daha bende senin gibi 2-3 reklamına tıklayım
İşin kötü tarafı şu= Admin tıklamayı bırakan üyelere ödeme yapmıyor, yarın birgün durumları düzeldiğinde ödemelere yeniden başlarsa tıklamayı bıraktığımız için zaten ödeme alamayız

Evet hocm bende o niyetle 2-3 reklam tıklamıyordum. Bi süreye belli olur zaten.

sicher

bende tıklamıodum neyse tıklıım bari

Coulers79

Bir Paypal hesabımız var, dispute açmaktan onu da kaybetmeyelim bu siteler yüzünden.

voldemort

sitenin durumu ne acaba ödeme yapıyormu ödeme limitine yaklaştım,bir arkadaş paypal hesabı kaybetmeyelim demiş ama sitede sorun mu var?

ikose

Alıntı yapılan: voldemort - 23 Şubat 2013, 13:00:00
sitenin durumu ne acaba ödeme yapıyormu ödeme limitine yaklaştım,bir arkadaş paypal hesabı kaybetmeyelim demiş ama sitede sorun mu var?
Adminin bulunduğu ülkede Sel felaketi yaşandı malesef..
Arkadaş dispute anlamında PP hesabını kaybetmeyelim dedi..
Bir çok arkadaş günde 4-5 tık yaparak devam ediyoruz tıklara
Admin döneceğini duyurdu.. Beklemedeyiz..
Sen ödeme talebini yapabilir sonrada günde 4-5 tıkla bizim gibi devam edeb,lirsin..

lovablegs

o zaman aynen bende o şekilde yapayım bari ..tam bende onu soracaktım bakalım ödeyecek mi ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 23 Şubat 2013, 13:03:10
Adminin bulunduğu ülkede Sel felaketi yaşandı malesef..
Arkadaş dispute anlamında PP hesabını kaybetmeyelim dedi..
Bir çok arkadaş günde 4-5 tık yaparak devam ediyoruz tıklara
Admin döneceğini duyurdu.. Beklemedeyiz..
Sen ödeme talebini yapabilir sonrada günde 4-5 tıkla bizim gibi devam edeb,lirsin..

Ben de ödeme istemiştim, ama madem ki Sel felaketi var, hibe ettim  :-[

Coulers79

4-5 tık olayı nedir acaba? Ödeme alan var mı, kaç günde geliyor? Bende 22'sinde istemiştim. 4,5 dolar vardı. Min ödeme 6 dolar yazıyordu. 4 dolar üzerinden kesinti yaptı sanırım. Hala bekliyor.

ikose

Alıntı yapılan: Coulers79 - 26 Şubat 2013, 14:20:24
4-5 tık olayı nedir acaba? Ödeme alan var mı, kaç günde geliyor? Bende 22'sinde istemiştim. 4,5 dolar vardı. Min ödeme 6 dolar yazıyordu. 4 dolar üzerinden kesinti yaptı sanırım. Hala bekliyor.
Şöyleki Adminin yaşadığı yerde sel felaketi yaşanmış ve admin siteyle üzülerek ilgilenemediği
amaaa döneceğini yazmış bir yerlere
Bizde ödeme talebi yaptık
ancak Adminin ödeme talebi yaptıktan sonra ödeme gününe kadar
sitede aktif olmanı istiyordu , bu kuralı hala geçerliyse diye
biz döneceğini umut ederek 4-5 tık yapıyoruz sadece..