Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 25 Aralık 2012, 15:19:24
100 lük ref bol tereyağlı kaşarlı ve malzemeli kumpirr  :D

Sırf bu ifadeden dolayı alasım geldi zaten.
O yüzden sormaya başladım ayrıntıları (autopay, vb.)

Acıktım galiba ben  ???

gokovic

Alıntı yapılan: bekeli - 25 Aralık 2012, 16:15:54
Refler tıkladıkça kalan günlerini indirimli bir şekilde uzatmış oluyorsun autopay aktif olduğunda.

Ancak neo, pro gibi siteler gerçek refler yerine botlar kullandıkları için autopayi açıp kapama performanslarını etkiliyor.
Neo'da standartlar için autopayin açık olması öneriliyordu.

Anladım kardeşim. autopay olayı önemli ozmn. üstadlardn öneri gelecektir.

tolgacan86

Burası için işin ehli olan arkadaşlar ne der bilmem ama elisa hocanın neo için genel tavsiyeleri sanırım burası içinde geçerlidir. Her ne kadar her yerde her zaman okusamda hiç ref alıp uygulamadığım kanunlar gibi oldu..

Autopay için şöyle der;

İlk ref alımınzda 100 lük paketle alacağınız için (hepsi aynı anda gelicek) autopay açık durmalı ve 20 gün geçtikten sonra zaten autopay işe yaramıyor o zamanda kapalı tutarsınız. Hocam umarım doğru hatırlıyorumdur birgün ref kiralarsam botlulardan bunları uygulayacağım :D

ElisaMcCline

Arkadaşlar topluca belirli konulara cevap ve açıklık getireyim;

1- En nihayetinde bir PTC sitesi, kimseye para harcamasını öneriyor değiliz. Site 2 gün sonra da olmaz, neo gibi yıllarca dakalabilir.
Bunun cevabı sizde, önce bu konuda kararınızı vermiş olun. Ref paketi konusu ikinci konu.

2- Evet alacaksanız maksimum adet içeren paket öneriyoruz. O da 100 lük paket. ( hakanatik: 50+50 değil yani, direk tek seferde 100)
Tabii ki imkanlar dahilinde maksimum paket diyoruz. 50 olabiliyorsa 50... Daha azını ben de pek önermiyorum.

3- Es kaza gaza gelirseniz 250 refin üstüne çıkmayın. rakamlar her 250 de bir artıyor ;)

4- refler genelde 4 tıklıyor.. ama 1-2 tıklayan da var.. bu yüzden autopay açılması önerilebilirse de, reflerin bot olduğunu unutmayalım.
Günde ağırlıklı 4 tıklayan ve her seferinde ortalama %25 refin tıklaması ile, tüm reflerin (%100) her gün 1 tıklaması size tabelada aynı avg yi verir ve aynı kazanç gibi görünse de, autopay açıksa çok zarar edersiniz. Ayrıca refleri 30 günden sonrası için şimdilik opsiyonlamayın. 30 gün sonra reflerinizin kazancını alabilecek gibi davranın bence.. Yani boşverin autopay konusunu.

5- 1.34 kâr zarar avg si için bir soru gelmişti.. genel olarak herkesin kafasında soru işareti olabilir ... düz rakamlarla basit bir hesap yapalım..
Küçük bir bilgi vermiş olalım.

Standart üyeler için k'ar zarar avg si 1.34 alalım... Düz rakam olsun diye de ref avg nizin 1.84 olduğunu varsayalım.. 100 refle mini bir hesap yapalım.
Günlük 1.84 - 1.34 --Z 0,50avg net kazancınız. bu da 100 refte 50 ref tıkı yapar... yani standart bir üye üçün gün başına 25c (0,25$ ) net kazanç demektir.
Avg niz 1.84 gelir demiyorum.. sadece düz rakamlarla hesap yapabilmek için 1.84 seçtim.
mesela, 1.74 gelirse 0,40 avg kazanç --> günlük 20c (0,20$) net kâr demektir....
bu şekilde sizde kabaca kendi hesabınızı ve değer/değmez konusuna yorumunuzu getirerek kendi kararınızı verebilirsiniz.
Yukarıda net kâr/kazanç olarak verdiğim rakamlar, reflerin kendi maliyetini çıkarttıktan sonra size bıraktıkları kazançtır.

Yukarıda okuduğum mesajlardan aklımda kalanlar bunlar. Atkladığım varsa ya da yeni sorularınız oluştuysa sormaktan çekinmeyin.

Neo dan sonra ilk defa bu kadar detay avg hesabı yaptık sanırım :) Nostalji oldu :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 25 Aralık 2012, 17:20:13
Burası için işin ehli olan arkadaşlar ne der bilmem ama elisa hocanın neo için genel tavsiyeleri sanırım burası içinde geçerlidir. Her ne kadar her yerde her zaman okusamda hiç ref alıp uygulamadığım kanunlar gibi oldu..

Autopay için şöyle der;

İlk ref alımınzda 100 lük paketle alacağınız için (hepsi aynı anda gelicek) autopay açık durmalı ve 20 gün geçtikten sonra zaten autopay işe yaramıyor o zamanda kapalı tutarsınız. Hocam umarım doğru hatırlıyorumdur birgün ref kiralarsam botlulardan bunları uygulayacağım :D

Doğrudur Tolga, tek bir farkla, site için neobux gibi bir güven henüz oluşmadı, o yüzden ben reflerin paralarını şimdiden ödeyerek 30 gün sonrası için ipoteklenmemesi taraftarıyım şimdilik :)
O yüzden herkes 30 gün sonra kazancını az ya da çok, alıp cebine koysun, devam edecekse görerek uzatsın diye düşünüyorum..
Yukarıdaki yazıyı sen yazarken yazmışım, 4 nolu bilgi... :)

gokovic

Çok güzel özetlemişin ustad. teşekkürler.
Bank Asyaya giriş yaparken sanal kart için yanlış girip durdum blokladı :) Mecbur yarına kaldı benim iş. 100 RR mantıklı gözüküyor.  :y

hakanatik01

Teşekkürler bilgiler için :) 2.madde kötü oldu 50 daha alayım diyordum dursun o zaman ay sonunda duruma göre tekrar 100'lük alırız :) patets kızartması yemeye devam kumpir gelecek aya inşallah :g :g

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Aralık 2012, 17:39:09
Teşekkürler bilgiler için :) 2.madde kötü oldu 50 daha alayım diyordum dursun o zaman ay sonunda duruma göre tekrar 100'lük alırız :) patets kızartması yemeye devam kumpir gelecek aya inşallah :g :g

Herkes bana 20 şer dolar versin ben size mangal ziyafeti çekeyim. Peeehhhh...  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 25 Aralık 2012, 19:34:51
Herkes bana 20 şer dolar versin ben size mangal ziyafeti çekeyim. Peeehhhh...  :D

walla yaaaa, adam gibi bir kar yağsa da sucuk yapsak :P

Metilli

Ads clicked:    196   Detailed Statistics
Main balance:   $3.0445
Rental balance:   $0.0000  [Add funds]
Tasks:   $2.93
My Referrals
Direct Referrals:   0
Rented Referrals:   3
Referral clicks:   20   Referral Statistics

arkadaşlar direk task kazancı sağlarsanız hem para vermemiş olursunuz hemde aynı kazancı saglamış :)
mesela en basiti şuan çin hotel görevi var. Bir saatte 2.38 dolar kazandım. Yani 100 ref alsaydım günlük 2 avg olsa bile 0.30 dolar kâr yapardım. Ama ben bir saatte zaten 1 haftalık ref kârını çıkardım :) Artık ref yerine kesinlikle task yaparak para kazanmayı seçiyorum neo ve probuxda.

Sadece bir tavsiye veriyorum arkadaşlar herkes istediğini seçer nasıl olsa ayrıca tasklar zor geliyor olabilir bana da zor geliyordu ancak yaklaşık 20 tane çin görevini %100 devam ettirdim. Tabi sonradan patladım orası ayrı :D Çünkü sıkıldım biraz ve dikkatsız davrandım. Hastayım onunda etkisi var tabiki.

Kıssadan hisse yapıcak olursak para verip refden medet ummaktansa, para vermeyip kendinizden medet umun. En azından üzülmezsiniz avg düştü diye :D