Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: gokovic - 29 Aralık 2012, 11:45:54
Evet standart uyeyim ustad. hiç tıklamayn reflere recly felan yapmıcaz deme. daha zarar olur oyle snaırım.

Sanırım Nouma'ya sordun.
Bana kalırsa yapma recycle.
Bekle. Daha belli olmaz.

gokovic

Alıntı yapılan: bekeli - 29 Aralık 2012, 12:06:14
Sanırım Nouma'ya sordun.
Bana kalırsa yapma recycle.
Bekle. Daha belli olmaz.

tamam kardeşim. :y

nouma26

Bana sana farketmez Bekeli kim ne biliyorsa söylesin   :)

Ben de bekeli ye katılıyorum.Bekleme tarafındayım.Recyle daha çok zarar ettirebilir...

hakanatik01

Bencede ellememek lazım bende ellemiyorum 4 gün oldu 15'tane falan daha tık yapmamış refim var:) [50lik paketti] Ama recyleın $0.07 olduğunu düşünürsek mantıksız olur.Ben ay sonunu bekleyip tıklayanaları uzatıp yeni bir 100'lük paket almayı düşünüyorum duruma göregörevlere alınmazsam  :g :g ;

Sonuçta 20$ veriyoruz alacağımız taş çatlasa 30-35$ olur gibi,karımız 15$ ya olur ya olmaz büyük ihtimalle görev yapsak zaten o kadar kazanırız gibi geliyor eğer golden olmuycaksak ve direckt refimiz yoksa bana gereksiz de gelmeye başladı açıkcası Sonuçta ne tık kzancımız artıyor ne görev kzancımız botların insafına kalıyoruz :) Görevlere almıyor diye almıştım ben refleri görevler başladığına göre refsizde o kazançlara ulaşırız sanırım sonuçta en iyi görev getirisi bu sitede :)

bekeli

Hakan,
şevkini kırmak istemem ama hesap ortada.

Standartken 100 ref aylık 3-5 dolar ancak kar getiriyor.
20 dolar yatırıp 10-15 dolar kar beklemek hayalden öteye gitmez..

nouma26

Katılıyorum.Standatken kar gelmesi bıraz zor duruyor.

hakanatik01

Ben de taş çatlasa demekle onu demek istedim hani hepsi tıklasa AVG'ler havaya uçsa belki değer anlamında :) Yoksa bende alma taraftarı değilim;Dediğim gibi görevden alırız ondan gelicek olanın fazlasını ki biliriz ne alıcaz; bunda botlar naparsa :) Sizlere katılıyorum :y Görev yapmayanlar için iyi bir alternatif olabilir :)  dediğinizden de yola çıkarsak gokovicin sorusunun cevabı açık diye söyledim ; 3-5 dolar kar ediceksek recyle ile bunu düşürmek mantıksız olur...

Ben göreve alınmadığım için karlı geliyordu, bundan sonra göreve alınırsam ,almayı bende düşünmem en azından golden almıycaksam  :g

ikose

Tolga aldığın refler hayırlı olsun , bol kazançlar dilerim.  (p)

yingyang16

:D :D

Bu konu fena gaza gelmiş yahuu  :D :D Herkesin yeni refleri hayırlı olsun arkadaşlar  :) Bol kazançlar dilerim  :)

ElisaMcCline

Yen refler hayırlı olsun arkadaşlar.. çıkmak üzereyken baktım konuya...
Bugün benim de avg ler düşük gelmiş.. Nazar değdirdik :D

Birkaç gün bekleyip öyle avglere genel baksaki daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Ek olaraki recycle önermiyorum, çok zor o parayı çıarması refin.

İstatistik bilgisini de daha sonra geldiğimde gireceğim...

Herkese bol şans :)