Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

@Dio modum buradan devam et dedi  :DD
+15 puanım oldu  -:))

Coulers79

Oooo güle güle kullan, :D darısı @blqn'e diyelim mi?  :PP  (op)  (d)

ibrhmsny

Teşekkür ederim  :-[
15 de çokmuş he  :g

sametseven

Şu forumda beni en çok üzen şey:
"Kim nerede" ye bakarken ziyaretçi---> Bilinmeyen Eylem veya "Hiçbir şey veya görüntülemeye yetkiniz yok.." yazması :D Yaw forumda gizli bir yerler mi var benim göremediğim :DD

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Yakançiçek - 02 Şubat 2016, 08:41:00
"Kim nerede" ye bakarken ziyaretçi---> Bilinmeyen Eylem veya "Hiçbir şey veya görüntülemeye yetkiniz yok.." yazması :D Yaw forumda gizli bir yerler mi var benim göremediğim :DD

Şu andaki üyeliğiniz sebebiyle, sadece yönetimin görebildiği yerler dışında, göremediğiniz bir yer yok :)
O bilgi, belirli bir süre forumda hareketsiz kalmış ve 15dk tamamlandığında da sistemde online olarak gözükmeyecekler için,
Bir de bazı botlar için çıkıyor :)

rota26

Alıntı yapılan: Yakançiçek - 02 Şubat 2016, 08:41:00

ben o yazıyı gördügümde hep şu eski şarkı sözleri aklıma geliyo nedense, ''hiç birşeyde gözüm yok sen yanımda ol yeter'' :D

1Turk

İyi geceler iyi forumlar arkadaşlar herkese  (spk)

Mucahid

Foruma uzun süredir giriş yapamıyordum.  :D
Düzelmiş sanırım.  (p)

sametseven

1 sene dolmuş ya. Sponsorluk bitiyor.. Bilgisayarım da bozuldu PM yer açamıyorum. Mesaj alamam bir süre. (sadece yönetim kadrosu dolu kutuya PM atabilir :) %308 dolu şuan )

ve son edit: [spoiler]acaba yönetim kadromuz %5000 dolu kutuya bile mesaj atabilir mi (%5000 mümkün olan son sınırdır) :P [/spoiler] (gyk)