Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

@Mucahid Mail yerine telefonla ulaşmayı deneseydiniz keşke. Mesai saatleri içinde ararsanız oldukça yardımcı oluyorlar.

Mucahid

Alıntı yapılan: aydyar13 - 05 Mart 2016, 18:55:38
@Mucahid Mail yerine telefonla ulaşmayı deneseydiniz keşke. Mesai saatleri içinde ararsanız oldukça yardımcı oluyorlar.

Telefon bana göre değil maalesef.

aydyar13

Alıntı yapılan: Mucahid - 05 Mart 2016, 18:56:41
Telefon bana göre değil maalesef.

Şimdi cevap verirler de tatmin olmayıp tekrar yazdığınız da bi bu kadar daha beklersiniz :)

Mucahid

Alıntı yapılan: aydyar13 - 05 Mart 2016, 18:59:39
Şimdi cevap verirler de tatmin olmayıp tekrar yazdığınız da bi bu kadar daha beklersiniz :)

Bir tane daha attım.  :D

silver

Genelde 1-2 gün sonra cevap geliyor malesef ve @aydyar13 ün de dediği gibi standart bir cevap yazacaklar muhtemelen ve siz tekrar soru soracaksınız sonra tekrar cevap ekleyeceksiniz. Umarım ilk cevapta beklediğiniz sonucu alırsınız :)

Mucahid

Alıntı yapılan: silver - 05 Mart 2016, 19:27:27
Genelde 1-2 gün sonra cevap geliyor malesef ve @aydyar13 ün de dediği gibi standart bir cevap yazacaklar muhtemelen ve siz tekrar soru soracaksınız sonra tekrar cevap ekleyeceksiniz. Umarım ilk cevapta beklediğiniz sonucu alırsınız :)
İnşallah bakalım :)

regortaz

Beni hatırlayan kaldı mı buralarda acaba :)

ikose

Alıntı yapılan: regortaz - 26 Mart 2016, 18:41:50
Beni hatırlayan kaldı mı buralarda acaba :)
meşhuuurrrrr  neo Modu gelmiş, hoş geldin hocam  (p)
@regortaz

aydyar13

regortaz

Alıntı yapılan: ikose - 26 Mart 2016, 19:31:26
meşhuuurrrrr  neo Modu gelmiş, hoş geldin hocam  (p)
@regortaz

Hoş bulduk ikose hocam nerden aklıma esti bilmiyorum bir uğrayayım dedim buralara :) Eskisi kadar vaktim olmasada Neo ve Clixsense'de tıklamalara devam ediyorum onun haricinde piyasada neler oldu hiç haberim yok :D

Alıntı yapılan: aydyar13 - 26 Mart 2016, 21:05:06
@regortaz

Ben nicki tanıyorum :)

Neo'da (kendimce) AdPrize şansımı artırmak için her gün yazmaya çalışıyorum en az bir ileti oradan aşinalık olabilir :)