Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Hoşgeldin @regortaz :)

iyi bir adprize gelmesi için, hergün en az 1 mesaj da bizim foruma yazman gerekiyormuş :P

Coulers79

GK forumun Neo bölümünde hadi Fernişko, uplinem Elisa falan yazınca golden bile çıkıyor. :))

İnanmayanlar bölümdeki bütün tavsiyeleri O:-) incelesinler, biri desinki bana birşey çıkmadı.  *)

regortaz

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 28 Mart 2016, 02:12:44
Hoşgeldin @regortaz :)

iyi bir adprize gelmesi için, hergün en az 1 mesaj da bizim foruma yazman gerekiyormuş :P

Hoşbulduk hocam uzun zaman oldu uğramayalı buralara günlük yazayım bundan böyle madem :D

11 gün sonra son golden üyeliğim de bitiyor uzuunca bir aradan sonra. Sadece 1 defa parayla aldım onun haricinde 2 kez NP ile 1 kez de AdPrize'dan çıktı sanırım. Ama bu sefer standart günlerime geri dönüyorum gibi :)
Golden bitince de bırakıyorum zaten Neo'yu, sadece ClixSense ile devam. Anketlerden güzel kazandırıyor :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 28 Mart 2016, 03:01:44
GK forumun Neo bölümünde hadi Fernişko, uplinem Elisa falan yazınca golden bile çıkıyor. :))

İnanmayanlar bölümdeki bütün tavsiyeleri O:-) incelesinler, biri desinki bana birşey çıkmadı.  *)

:D :y

Alıntı yapılan: regortaz - 28 Mart 2016, 17:17:09
Hoşbulduk hocam uzun zaman oldu uğramayalı buralara günlük yazayım bundan böyle madem :D

11 gün sonra son golden üyeliğim de bitiyor uzuunca bir aradan sonra. Sadece 1 defa parayla aldım onun haricinde 2 kez NP ile 1 kez de AdPrize'dan çıktı sanırım. Ama bu sefer standart günlerime geri dönüyorum gibi :)
Golden bitince de bırakıyorum zaten Neo'yu, sadece ClixSense ile devam. Anketlerden güzel kazandırıyor :)

Yaa alıştırıp alıştırıp kayboluyorsunuz :)

Ben senden bu olayı daha önce de duymuştu sanki de üyelik biterken golden mı çıkmıştı neydi :D

Hayırlısı diyelim :) :y

regortaz

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Mart 2016, 02:42:08
:D :y

Yaa alıştırıp alıştırıp kayboluyorsunuz :)

Ben senden bu olayı daha önce de duymuştu sanki de üyelik biterken golden mı çıkmıştı neydi :D

Hayırlısı diyelim :) :y

Evet üyeliğimin bittiği gün golden çıkmıştı bu sefer de olmaz artık heralde yoksa Fernando'nun yapay zeka olduğunu düşünmeye başlarım ciddi ciddi :D

Hesabı satmayı düşünüyorum bu sefer aslında, 17bin civarı NP, 94 tane NC, 1 tane de her gün 4 tık yapan direk refim var. Alıcı bulabilir miyim sizce?

Bu arada gerçekten bu foruma da yazmak gerekiyormuş AdPrize için 12 gündür hiç para çıkmamıştı bugün $0.25 çıktı :D

acrossfire

Evet soru basit düşüncelerinizi almak istiyorum. ( 1$ = 1TL olsaydı ne olurdu ? )
sonuçta çoğu site $ üzerinden işlem yapmakta

ptcsite46

qolddraqon

Yatırımsız siteler için kötü yatırımlı siteler için aynı hesaba gelirdi :)

aydyar13

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 29 Mart 2016, 21:40:14
Evet üyeliğimin bittiği gün golden çıkmıştı bu sefer de olmaz artık heralde yoksa Fernando'nun yapay zeka olduğunu düşünmeye başlarım ciddi ciddi :D

Hesabı satmayı düşünüyorum bu sefer aslında, 17bin civarı NP, 94 tane NC, 1 tane de her gün 4 tık yapan direk refim var. Alıcı bulabilir miyim sizce?

Bu arada gerçekten bu foruma da yazmak gerekiyormuş AdPrize için 12 gündür hiç para çıkmamıştı bugün $0.25 çıktı :D

Kaç aylık golden süresi olan, DR si RR si hatta içerde çekilebilir parası olan hesaplar bile alıcı bulmakta zorlanıyor, hiç sanmıyorum maalesef :)
Hediye edilebilir, ya da komik bir rakama denemek isteyene veriebilir.
5-10 ref alıp, sürelerini puan ile uzatmaya çalışıp kazanmaya çalışan çıkabilir :)

Hadi, birkaç gün daha dişini sıktın mı, tamamdır :D Golden hesap satarsın belki :))