Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: acrossfire - 29 Mart 2016, 21:55:27
Evet soru basit düşüncelerinizi almak istiyorum. ( 1$ = 1TL olsaydı ne olurdu ? )
sonuçta çoğu site $ üzerinden işlem yapmakta

Kazanç sistemleri için paylaşımlar olmuş ama, keşke o kadar olsa da bitse, kurtulsak :)

Ülke olarak batardık. İhracat, turizm ve yabancı yatırımcı diye birşey kalmazdı.

bayram4558

Alıntı yapılan: acrossfire - 29 Mart 2016, 21:55:27
Evet soru basit düşüncelerinizi almak istiyorum. ( 1$ = 1TL olsaydı ne olurdu ? )
sonuçta çoğu site $ üzerinden işlem yapmakta

bence iyi olurdu paramızın değeri ortaya çıkardı dolar kullananlar bizden 3 kat fazla kazanıyor gözüyle bakmazdık.
int.den kazanç olarak türk siteleri daha fazla değer kazanırdı.
Cari açığa da çare olabilir di (bunu salladım bilmiyorum. :)))

regortaz

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Mart 2016, 03:55:56
Kaç aylık golden süresi olan, DR si RR si hatta içerde çekilebilir parası olan hesaplar bile alıcı bulmakta zorlanıyor, hiç sanmıyorum maalesef :)
Hediye edilebilir, ya da komik bir rakama denemek isteyene veriebilir.
5-10 ref alıp, sürelerini puan ile uzatmaya çalışıp kazanmaya çalışan çıkabilir :)

Hadi, birkaç gün daha dişini sıktın mı, tamamdır :D Golden hesap satarsın belki :))

8 gün kalmasına rağmen dayanamayıp içeride biriken son paramı çekip NeoBux maceramı noktaladım :) 4 yıl, 7 ay, 29 gün olmuş tam olarak. Üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi oldu her gün AdPrize tıklamaya son artık :D
Edit: 10 dakika geçmesine rağmen para PayPal'da görünmüyor ilk defa karşılaşıyorum bu durumla. Daha önce oldu mu böyle bir şey?
Edit: yaklaşık yarım saat içinde hesabıma ulaştı. Clixsense'den sonra Neo da bozmaya başladı ödeme disiplinini sanırım neyse.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: regortaz - 01 Nisan 2016, 02:16:40
8 gün kalmasına rağmen dayanamayıp içeride biriken son paramı çekip NeoBux maceramı noktaladım :) 4 yıl, 7 ay, 29 gün olmuş tam olarak. Üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi oldu her gün AdPrize tıklamaya son artık :D
Edit: 10 dakika geçmesine rağmen para PayPal'da görünmüyor ilk defa karşılaşıyorum bu durumla. Daha önce oldu mu böyle bir şey?
Edit: yaklaşık yarım saat içinde hesabıma ulaştı. Clixsense'den sonra Neo da bozmaya başladı ödeme disiplinini sanırım neyse.

Hadi geçmiş olsun :)

Anında almadığım tek ödeme dahi olmadı şu ana kadar.
Sistem hatası veya bir yoğunluk olabilir. Hatta Paypal sorunu bile olabilir ;)

theboss41

Arkadaşlar merhaba...:) iki üç gündür bir site görüyorum dikkatimi çekiyor oyun filan var :P forumda aradım bulamadım üye olmak da istemedim. [spoiler]matebux.com[/spoiler] sitesi hakkında bilgisi olan var mı nasıl bir sitedir acep ???

Ufuko

Erasmus'dan bana İtalya yolu göründü :m

[spoiler][/spoiler]

ikose

Alıntı yapılan: Ufuko - 07 Nisan 2016, 00:05:23
Erasmus'dan bana İtalya yolu göründü :m

[spoiler][/spoiler]
Ufuk Modummmm  (prt)
Çok sevindim senin adına  (p) (dnsz)
güzel yerede gidiyorsun  :y, tüm güzellikler seninle olsun  O:-)

6arti9

şaka gibi bu ne ya

[spoiler]$1900 lık asgari tutara ulaştığında ödeme başvuru otomatik olarak oluşturulur. Ödemeler başvuru oluşturulduktan sonra 3 gün içinde her gün Greenwich'e göre mesai saatleri dahilinde gerçekleştirilir. [/spoiler]
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

ElisaMcCline

Hayırlı olsun @Ufuko :) Adına çok sevindim gerçekten :)

Başarılar ve şimdiden iyi yolculuklar :) :y

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.