Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

[spoiler]Reel dünyada benim yağ çekme özelliğim yok, daha çok hava yapanlar uzak olsun tarzında takılıyorum. ninja[/spoiler] Forum & PC ayarlarımı bozdu biraz, bu meretleri de azaltacağım. :P Ah ah sadece burada o kadar yağı @Ender abiye çekseydim yanına peynir verip kahvaltı yaptırırdı, :y suya daldırıp geri çıkarırdı. :g Misafir odasında bir iki gün ağırlar, fazla tıklarını yaptırırdı. (zopa) Olmadı helva yedirip kapıyı biliyorsun der şutlayabilirdi. :)) O nerelerde tatilde falan mı? Bavul taşıma bahanesine bagajda gitmeyide mi kaçırdık acep? :m  -:)) Selam sana su ile ilgili asabi ve tatlı insan, öpüyorum yanaklarından. Çırağın veya değil can ciğer kuzu sarması Hakan, sevgili geyiktaşım sanada merhaba. Ve @Gonya'dan esen ilk harfler, hepinizin olduğu eski ortamınıza bir hasret söz konusu. :'(

Coulers79

Maaş alsam yemek yesem. Evde herşey var ama iştah yok. Sıcaklarda geldi iyice kesildim, var mı iştah açıcı tavsiyesi olan?

ikose

Alıntı yapılan: Coulers79 - 26 Temmuz 2015, 22:20:54
Maaş alsam yemek yesem. Evde herşey var ama iştah yok. Sıcaklarda geldi iyice kesildim, var mı iştah açıcı tavsiyesi olan?
Bak bugün kızımın doğum günüydü, ve halaaa çukulatalı pastaya hayır diyemem, sen mi ısmarlıyorsun modum :g

hakanatik01

Alıntı yapılan: ikose - 26 Temmuz 2015, 22:46:43
Bak bugün kızımın doğum günüydü, ve halaaa çukulatalı pastaya hayır diyemem, sen mi ısmarlıyorsun modum :g
Mutlu yıllara nice yaşlara.

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Temmuz 2015, 23:25:13
Mutlu yıllara nice yaşlara.
Kızım adına teşekkür ederim Hakan abisi :)

hakanatik01

Duygulandım :D Eyvallah güzel sözlerine ama vakit oldukça buralardayız yahu vakti olan gelecektir başka yere gittiğimiz takıldığımız yokki yani diğer forumlardaki taklitlerimizden sakının :P böyle acıklı,duygusal konuşmayalım :P :)

aydyar13

Coulers pik yapmış :)

Coulers79

Coulers aç kalmaya devam ediyor hâla. :S Sıfır bedenim 'help me' diyom, pasta olsa da yesek diyon modum.  :D

Yakın olsan bir pasta yollardım en çukulatalısından. Bu arada yiğenimize 'nice mutlu seneler' dileklerimi iletiyorum.

ikose

Kıyamama Coulers Moduma  :S sana o kadar dedim bizde envayi çaşit gofret neyim var diye gelmiyon ben napem, senden ötürü  :))
teşekkür ederim Couler abisi   (a)

fkork

Alıntı yapılan: ikose - 27 Temmuz 2015, 00:39:02
Kıyamama Coulers Moduma  :S sana o kadar dedim bizde envayi çaşit gofret neyim var diye gelmiyon ben napem, senden ötürü  :))
teşekkür ederim Couler abisi   (a)

Ben şahidim.... teeee ne zaman bu fikri paylaşmıştık....